DG32 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Trzeci jamnik to Dyzio - standardowy jamnik krótkowłosy. Niestety Dyzio jest bardzo chory i na czas leczenia przebywa w zaprzyjaźnionej lecznicy ponieważ jego właściciel nie jest w stanie 2 razy dziennie przyjeżdżać z nim na kroplówki. A, że moja rodzinka znana jest jako stuknięta na punkcie jamników, to poproszono mnie o pomoc przy Dyziu. I tak Dyzio dzisiejszą noc zamiast w domu u Pana weterynarza (na posłaniu :mad:) spędza u mnie (w łóżku :p). Postaram się wkleić jakieś fotki jutro. Quote
jamnicze Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale z Dyzia bidulek :( http://images24.fotosik.pl/239/960e397987487bb7med.jpg dobrze, że teraz trafił w Twoje ręce :) Quote
Isadora7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dyzio taki biedny jak Filip który był u mnie kiedyś na tymczasie. Tylko Filip czarny, ale też standard. Co ta bieda ma za krzyż za sobą? Quote
DG32 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dyzio ma chorą trzustkę i niestety nic nie może jeść - na chwile obecną dostaje ku jego niezadowoleniu trzy razy dziennie kroplówkę. Wcześniej Dyzio przeszedł porażenie jamnicze. Mimo to jest bardzo żywotnym pieskiem, lubiącym spacery i jak każdy jamnik spanie w łóżku i smyranie po brzuszku. W młodości Dyzio jeździł na polowania. Jutro okaże się czy leczenie przynosi rezultaty i czy Dyzio będzie mógł jechać do swojego domku. Quote
Isadora7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dyziu bardzo, bardzo trzymam kciuki za ciebie. Życzę abyś jak najszybciej jechał do domku. DG proszę o wymizianie Dyzia ode mnie. Quote
DG32 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Co tu się dzieje? :crazyeye: Dyzio już u właściciela, niestety jego wyniki są takie sobie. Ale na dzień dzisiejszy nic więcej nie da się zrobić. Oczywiście zanim wyjechał wymiziałam go od wszystkich jamniczych ciotek, z czego oczywiście Dyzio był bardzo zadowolony. Quote
taxelina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 glupie przebudowy i wydzielnie.. mi dwie strony jakis roznych zebranych postow wydzielili tutaj na grupe 4 a caly watek gzies indziej.. Quote
Recommended Posts