Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nera- napisał(a):
Pięknie ! Jeny ile ja bym dala zeby wlasnie od was od Brządcow w przyszlosci miec jamnika ;)

Nera bardzo mi miło :roll: a co stoi na przeszkodzie?

Posted

Brzdąc napisał(a):
A tu druga wystawa w życiu naszej szorstkowłosej króliczej Pralinki Brzdąc i odrazu BOG 1 :diabloti::razz:

Byłam tam, widziałam sukcesik na żywo :) Gratulacje :) ! Gdzie się teraz wybieracie? :)

Posted

[quote name='Nera-']Pięknie ! Jeny ile ja bym dala zeby wlasnie od was od Brządcow w przyszlosci miec jamnika ;)
wiadomo, że piękne bo od brzdąców;)

mi to się marzy taka szczotka jak Pola Raksa Brzdąc :loveu:

Posted

Widzę Mati,że Twoje zainteresowania są bardzo szerokie:evil_lol:
Długowłosy królik,długowłosy standard,a teraz jeszcze szczoteczka :crazyeye:
Ale jak wkroczysz na wystawę z takim stadkiem,to prawie wszystko Twoje.Pomyśl może nad krótkowłosym do kompletu:p

Posted

Gonia napisał(a):
Widzę Mati,że Twoje zainteresowania są bardzo szerokie:evil_lol:
Długowłosy królik,długowłosy standard,a teraz jeszcze szczoteczka :crazyeye:
Ale jak wkroczysz na wystawę z takim stadkiem,to prawie wszystko Twoje.Pomyśl może nad krótkowłosym do kompletu:p

i krótkowłosy też będzie :diabloti:

Posted

Idż na całość,kup w każdej odmianie włosa i każdej wielkości,a ja z koleżankami,z wielką satysfakcją będziemy Wam robić zdjęcia:evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Idż na całość,kup w każdej odmianie włosa i każdej wielkości,a ja z koleżankami,z wielką satysfakcją będziemy Wam robić zdjęcia:evil_lol:

:evil_lol:

Posted

haha Mateusz- radze wziąść na małe wstrzymanie-bo rodzina jeszcze Cię eksmituje przed wyjazdem na studia :mad:

Dziękuje za komplementy, ale i Wasze psiaki są ujmujące ...:loveu:

Posted

[quote name='Brzdąc']haha Mateusz- radze wziąść na małe wstrzymanie-bo rodzina jeszcze Cię eksmituje przed wyjazdem na studia :mad:

Dziękuje za komplementy, ale i Wasze psiaki są ujmujące ...:loveu:

no ale blisko do Was będę miał na studiach :eviltong: to może coś na stancję?:p:loveu:

Posted

[quote name='Matusz']

no ale blisko do Was będę miał na studiach :eviltong: to może coś na stancję?:p:loveu:

hehe Mati u nas tak łatwo się szczylka nie dostaje :diabloti: :evil_lol: