BobowitaMW Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ale świetna wyprawa. :loveu: A jaki jęzor długaśny! :eviltong: Quote
Mróvka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 cockermaister, no nie wiem, jak coś nie tak to będziemy się odchudzać, to zdjęcie Dżekiego od góry: jest za gruby?? aha no i nie zwracajcie uwagi na padający na Rudego cień, tak jakoś wyszło :lol: Quote
BobowitaMW Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mróvka napisał(a):jest za gruby?? aha no i nie zwracajcie uwagi na padający na Rudego cień, tak jakoś wyszło :lol: Stanowczo nie. :) Wg. mnie ma idealną sylwetkę. :) Quote
cockermaister Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Musiało ci się coś pomylić bo on ma piękną tą sylwetke nie jest za gruby i nie za chudy jest PIĘKNY :loveu::loveu::loveu:!!!!!!!! http://i28.tinypic.com/i2ix5h.jpg sylwetke ma ideał :cool3::cool3::cool3: a ile ma wzrostu ?? Quote
Mróvka Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 W kłębie ma 42cm czyli o 1cm za dużo jak na cockera ;) ale w końcu to nie "w pełni" cocker :eviltong: BTW bardzo się cieszę, że sylwetkę Rudego oceniacie jako IDEALNĄ :p wkrótce będą może jakieś zdjęcia, o ile uda mi się je zrobić:cool3: Dzisiaj Dżeki przeleżał cały ranek, chyba pogoda na niego tak działa (ciągle pada), ale popołudniu ma się przejaśnić i wyjśc słoneczko :) Quote
cockermaister Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No to z niecierpliwością czekamy na fotki :) śliczny masz bannerek :multi: Quote
keciulinka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 no no niezła talia :D Mróvka pokaż nam swojego złotasa :loveu: Quote
Mróvka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ah, jakoś właśnie znów ucichło. Gdyby ktoś nie widział naszej małej metamorfozy: Fotka z czerwca: http://i41.tinypic.com/jgmcee.png i z lipca: Nie zwracajcie uwagi tylko na uszka. Miałam je skończyć ale pańcia ma lenia :eviltong: Wkrótce powinny się pojawić jakieś nowe fotki zwłaszcza, że szykuje się wyjazd i mamy pojechać pozwiedzać Wawę. AŻ na 2 dni ; ) Wyjeżdżam 6 wieczorem i wracam 8 również wieczorkiem. ;) Quote
Foxowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ślicznie wygląda :loveu: Tylko więcej fot by sie przydało :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jej, Dżeki jest śliczny. Szczególnie urzekła mnie ta fotka: >>klik<< :loveu: Quote
Recommended Posts