amigo i ja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witam, w przyszłym roku planuję kupić Springer Spaniela Angielskiego. chodzi mi przede wszystkim o to by pies miał pasję łowiecką (zamierzamy trenować sprawności myśliwskie płochaczy:)i był chętny do współpracy z człowiekiem. Będziemy też trenować agility i obedience. Oczywiście będziemy też jeździć na wystawy. Szukam dobrej hodowli w której są psy z osiągnięciami zarówno wystawowymi jak i w konkursach pracy psów myśliwskich. Czy możecie mi doradzić jakąś sprawdzona hodowlę? Na razie "na oku" mam 2 - TiamanT i Tamaam. Quote
Magot Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='amigo i ja']Witam, w przyszłym roku planuję kupić Springer Spaniela Angielskiego. chodzi mi przede wszystkim o to by pies miał pasję łowiecką (zamierzamy trenować sprawności myśliwskie płochaczy:)i był chętny do współpracy z człowiekiem. Będziemy też trenować agility i obedience. Oczywiście będziemy też jeździć na wystawy. Szukam dobrej hodowli w której są psy z osiągnięciami zarówno wystawowymi jak i w konkursach pracy psów myśliwskich. Czy możecie mi doradzić jakąś sprawdzona hodowlę? Na razie "na oku" mam 2 - TiamanT i Tamaam.[/quote] Znam jedną suczkę z hodowli Tamaam i powiem, że jest przecudna - świetny charakter i w ogóle:loveu::loveu: Może zastanów się jeszcze nad hodowlą Avendesora:) Quote
aisaak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Polecam Hodowle Dream Passion. Pies ma skończone próby polowe oraz Konkurs Tropowców :) Quote
rubinek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 myślę że warto by było zapoznać się z hodowlą adea.com.pl Quote
Recommended Posts