wiq Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dziekujemy :) widze, ze slowna z Ciebie dziewczyna:lol: zeby bylo tak galeryjnie;) dam kilka fotek, choc najwyrazniej niewiele ludzi tu zaglada;) Quote
grrrond Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wszystkie Flatki nazywają sie dla mnie Odin, tak jak pies Stanley'a Corena, autora min. "Jak rozmawiać z psem" :roll: (polecam ;) ) śliczniochy :loveu: Quote
wiq Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 a to akurat Ada i Mona;) milo, ze sie podobaja:cool3: Corena znam tylko "Inteligencje psow", ale nigdy nie przebrnelam do konca...;) Quote
wiq Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 hehe, ja teraz na wystawach moge wspaniale zaoszczedzic - ostatnia byla w maju zeszlego roku...;) co do podhalana - raczej skojarzenie kompozycyjne - dumna postawa, pagorki (pewnie mazurskie;)) i owieczka u boku;)) tymczasem fotka Ady: Quote
wiq Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 no i nowy aparacik jest:loveu: :razz: Quote
wiq Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 a ja zapraszam do naszej galerii na dogo- odsylacz w podpisie :D Quote
Czoko Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nareszcie na świetnych zdjęciach Afika udało mi się zobaczyć kształt i wielkość ucha Flata - na żywo niestety nie udało mi się z bliska żadnego zobaczyć równocześnie z moją smarkatą. Quote
Recommended Posts