Jump to content
Dogomania

Doklejam do galerii Retrievera z Nowej Szkocji - Foc [*]

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

A tak nawiasem mówiąc Besi, to bardzo mi sie podoba, że jako jedyna jak do tej pory dałaś linka do mojej strony na swoim blogu, a nie wklejałaś moich zdjęć bez zgody. Jak dotąd miałam same złe doświadczenia z blogowiczami, stąd Twoje właściwe zachowanie niesamowicie miło mnie zaskoczyło. Tak właśnie każdy powinien się zachowywać, i jak na mnie jesteś doskonałym przykładem dla innych, jak można zachować etykietę blogową. :D

Posted

Ja jak zauważyłąm, że niezyczysz sobie i hodowle Tollerów wypożyczania zdjęć, to nie pożyczałąm. I dziękuje za radę. Najbardziej denerwuja mnie te Schroniska! Nie raz na nich widziałąm Tollery

I gdzie jest ten e-mail tej dziewczyny? Mam nadzieje , że wystąpi we Wrocławiu :) Jeśli możesz podać :) Tylko o czym mogłabym z nią gadać?? Ech, głupio gadam... O Tollerach :lol:

Posted

[quote name='Atena']

I gdzie jest ten e-mail tej dziewczyny? Mam nadzieje , że wystąpi we Wrocławiu :) Jeśli możesz podać :) Tylko o czym mogłabym z nią gadać?? Ech, głupio gadam... O Tollerach :lol:

Tak jak ci pisałam, wchodzisz na stronę, dałam ci imię psa - Falco Fop Toller Bryvilsar, szukasz w Scotie w Polsce, podział wg płci, i przy nim masz dane właściciela.
O czym chcesz z nią gadać, to ja już nie wiem, :D wszystko zależy od inwencji. Skoro jesteście w podobnym wieku, i macie wspólne zainteresowania, to chyba jest ok? Macie po ok 13 latek, interesujecie sie Tollerami i MP, ale to już Twoja sprawa, jak nie chcesz to przecież nie musisz :D
A co do zapożyczania cudzych zdjęć, to mogę ci powiedzieć że nikt tego nie lubi z hodowców, a ja już najbardziej jak widzę mojego ukochanego psa, na stronie adopcji, jako bitego i maltetowanego, któremu trzeba szybko znaleźć odpowiedni dom :evil:
Nie mówiąc o tym, że żadne z dzieci - pozwolę sobie powiedzieć - nie za mądrych, nie pomyśli, że te strony widzą też zagraniczni hodowcy, a nie rozumiejąc co tam jest popisane, myślą że dopuszczamy sie nielegalnych krzyżówek (te wszystkie blogi swatkowe psów) :evil: . Tępię, i będę tępić KAŻDY taki blog, i jak do tej pory idzie mi to z niezłym skutkiem :evilbat: . A jakoś nikt z tych dzieci, nie wpadł na genialny pomysł Besi, żeby dać linka. Jak najbardziej, za zgodą, można sobie opisywać nasze pieski, ale z linkiem pod spodem skąd one są. Albo kupić własnego, i go osmarowywać, jaki biedny i bity, na blogu adopcji. :evilbat:
Poza tym to nie pożyczanie, bo pożycza sie coś za zgodą właściciela, tylko kradzież.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ojej, Atena, to Twój psiak się zgubił ? :-( Bardzo mi przykro. Na pewno sie znajdzie - zaraz popytam moich Wrocławskich znajomych. Trzymam kciuki!!!

Posted

Okazało sie, ze został wywieziony, w zupełnie innym kietunku, w miejscowosci pod Trzebnicą... Jutro jedziemy i tak na targi zwierzat do wrocka, moze ktos go tam złapał chce sprzedać

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Niestey, Fox odszedł kilka dni temu- mam nadzieję, że za jakiś czas bedą w naszym domu kolejne Tollery, ale nikt nie będzie umiał zastąpić miejsca Foxa w naszych sercach.

Posted

Gosiu...Rudy biega po zoczystozielonych lakach i lasach! jest z moim Simba...dzisiaj mi sie slilo jak razem niesli ogromny patyk..na pewno sa przyjaciolmi! trzymajcie sie !

Posted

Tylko nie Fox.... Tak bardzo chciałam go jeszcze zobaczyć ;(
Bardzo, a to bardzo mi przykro....Nie moge łez powstrzymać...
Nie moge myśleć co by to było gdyby któregoś z moich psiaków zabrakło...

Napewno teraz biega za teńczowym mostem i zceka na Ciebie.... wierze w to i Ty też uwierz......
Cuciola niedawno dowiedzialam sie o twoim piesku... a tak byłąś szczęsliwa ze masz pieska.... bardzo, a to bardzo mi przykro... nic nie mozę wyrazic tego bólu gdy odchodzi najbliższy przyjaciel... wiem coś o tym