Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sumie to na stronę bazy Flatów i inne strony o tym przepięknym piesku wchodzę codziennie! :) Bardzo mi się podobają i oczywiście przeczytałam o nich w internecie wszystko co tylko możliwe(no może prócz zagranicznych) :) Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że ta galeria będzie się powiększać również o inne pieski z tej grupy.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Piękne te flatki!!! No i charakter - dla mnie marzenie! Zakochałam się!!! Myślę, że moja Balbinka też by była zadowolona gdyby miała taka kumpelke... niestety sa dwie przeszkody - 1)kasa 2) mąż, który na hasło 'drugi pies' tylko puka się w głowę...ech...

• 1 month later...
Posted

ooo no nareszcie galeria "nietypwych" sie rozrasta :D ja za tydzien jak wroce do domciu wrzuce nowe fotki swoich czarnych potworow - teraz juz dwoch nietypowych :-)

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

co prawda nie nowe, ale swierzo odkopane :-) ponizsze fotki z wrzesnia z wypadu na mazurki :-)

Afera robi ciekawa rzecz :-) w wodzie jak wyplywam daleko to ona oribtuje zdenerwowana dookola mnie, proboje mnie nawet lekko lapac zebami, a jak sie zlapie ja za skore na karku albo ogon to choluje na brzeg :D

Posted

[quote name='Martyna']Afera robi ciekawa rzecz :-) w wodzie jak wyplywam daleko to ona oribtuje zdenerwowana dookola mnie, proboje mnie nawet lekko lapac zebami, a jak sie zlapie ja za skore na karku albo ogon to choluje na brzeg :D

Martyna Super! Śliczne fotki Afery i Tio! Więcej zdjęć. Może foteczki doroślejszego Tio? :D Martyna kojarzysz mnie może z wystawy w Kielcach? (Rozmawiałam z Anią :))

Toller-Fox Bardzo ładne foteczki Foxa! Więcej! :D

Posted

[quote name='Marca_Besi']Martyna Super! Śliczne fotki Afery i Tio! Więcej zdjęć. Może foteczki doroślejszego Tio? :D Martyna kojarzysz mnie może z wystawy w Kielcach? (Rozmawiałam z Anią :))

Dzieki :-))) No jasne, ze pamietam!!!!! tylko ze mna w atmosferze wystawowej sie ciezko gada :D

Posted

aleee chlopak wydoroslal :-) :multi:

[quote name='Toller-Fox']
Martyna- Mały Tio jest po prostu boski! Może w końcu kiedyś uda nam się namierzyć na jakiejś wystawie i spokonie pogadać?:cool2:

Dzieki :-))) moze sie uda - w koncu musze sie z Mlodym gdzies ruszyc :D

Posted

[quote name='Marca_Besi'] Może foteczki doroślejszego Tio? :D

kiepsko u mnie z fotkami, bo we wrzesniu padl mi aparat i ciagle jakos brakuje kasy na nowy :( to jest w miare aktualna foteczka z zeszlego tyg - kiepska jakosc i jakos pogoda nie pomagala :(

po lewej oczywiscie Tio, po prawe Af :-)

Posted

Drache nam tu pojechala latem :-))) to ja wam pokaze co sie dzieje u mnie pod domem :D snieg jest sliczny, psy poprostu mialy glupawe na maxa :-))) aparat nadal do d... wic zdjecia tylko tutaj wrzucam :D