Bowie Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Cześć!!! Czy ktos z Was używał tego leku u psa chorego na serce i z jakim skutkiem? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowienia :robot: Quote
Basia_D Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Rozumiem, że chodzi o Karsivan ( bo piszę się przez K)?? Jeżeli tak, to bierze go Axel 2xpo 2tabl. Bierzez również lek nasercowy Digoxin 0,5x2 - na osłabione serce ze starości. Wet nie prowadzi Axla od lat, o żadnych przeciwskazaniach nie mówił. Karsivan bierze na starcze patoligie mózgu. Quote
Cortina Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Cortina tez go brala, a serce ma tez oslabione i brala na nie digoxin i cardonit i wszystko bylo ok, a pisze sie tak jak pisze Basia karsivan Pozdr Monika z Cortina i Haga Quote
Bowie Posted June 24, 2004 Author Posted June 24, 2004 Macie rację !!! To moja pomyłka. Dziś dostałam ten środek. Czy zauważyłyście po nim poprawę? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowienia :lol: Quote
Basia_D Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Bowie, nie wiem, na jaką dolegliwośc Twój psiak dostaje Karsiva. Axle dostaje, aby nie powtórzył się atak- lek będzie podawany do końca zycia. Quote
Cortina Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 u Cortiny specjalnej roznicy nie bylo w kazdym razie zewnetrznie, potrafi byc w super formie jak i miec kiepskie dni bez wzgledu na to czy bierze lek czy nie, ale moze lek jej jednak ten maly mozdzek troche dotlenia :lol: Pozdr Monika z Cortina i Haga Quote
Bowie Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 Basiu_D !!! Jakiej rasy jest Twój piesek? Chodzi mi o wielkość psa i ilość podawanych tabletek. Mój waży 14kg i mam mu podawać dwie tabletki dziennie. Ma trzy lata i jest podejrzany o jakaś wadę serca. Jeszcze nie wiem jaką jutro bedzie miał robione badania. Pozdrowienia. :angel: Quote
Cortina Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 ja nie Basia D, ale odpowiadam :wink: w ulotce masz wszystko napisane, a tak np moja Cortina wazaca 50 kg dostawala 6 tabletek dziennie Pozdr Monika z Cortina i Haga Quote
Recommended Posts