Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem, że chodzi o Karsivan ( bo piszę się przez K)??

Jeżeli tak, to bierze go Axel 2xpo 2tabl.

Bierzez również lek nasercowy Digoxin 0,5x2 - na osłabione serce ze starości.

Wet nie prowadzi Axla od lat, o żadnych przeciwskazaniach nie mówił. Karsivan bierze na starcze patoligie mózgu.

Posted

Cortina tez go brala, a serce ma tez oslabione i brala na nie digoxin i cardonit i wszystko bylo ok, a pisze sie tak jak pisze Basia karsivan

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted

Macie rację !!! To moja pomyłka. Dziś dostałam ten środek. Czy zauważyłyście po nim poprawę? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowienia :lol:

Posted

u Cortiny specjalnej roznicy nie bylo w kazdym razie zewnetrznie, potrafi byc w super formie jak i miec kiepskie dni bez wzgledu na to czy bierze lek czy nie, ale moze lek jej jednak ten maly mozdzek troche dotlenia :lol:

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted

Basiu_D !!! Jakiej rasy jest Twój piesek? Chodzi mi o wielkość psa i ilość podawanych tabletek. Mój waży 14kg i mam mu podawać dwie tabletki dziennie. Ma trzy lata i jest podejrzany o jakaś wadę serca. Jeszcze nie wiem jaką jutro bedzie miał robione badania. Pozdrowienia. :angel:

Posted

ja nie Basia D, ale odpowiadam :wink: w ulotce masz wszystko napisane, a tak np moja Cortina wazaca 50 kg dostawala 6 tabletek dziennie

Pozdr

Monika z Cortina i Haga