Gośka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dla miłośników hiszpańskich psów dowodnych, a w szczególności dla fanów Tequili, do których i ja się zaliczam;) zdjęcia z Płocka Tequila, czyli ESPINOSA ZORRAZO z wł.Anią Tequila jest po prostu fantastyczna i ten charakter i temperament, po prostu marzenie. Quote
Nanami Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jakby ktoś nie wiedział, to do Polski jakiś czas temu został sprowadzony młody pies Razo Zorrazo (biały w brązowe łaty, nie wiem jak ta maść sie fachowo nazywa). Razo dorwałam na Katowickiej w marcu, a Tequille na Krakowskiej tydzien temu. Pani Ania poprosiła mailowo mnie o podsuniecie jakiegos pomysłu na przydomek hodowlany i co tu duzo mówic - udało mi sie trafić :razz: Quote
Nugatika Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jejku ludzie kocham was normalnie!! :D :) a ja juz od miesiaca szukam jakiejkolwiek informacji o SWD, widocznie nie na tym forum co trzeba, jejku dziekuje wam bardzo ;) wchodzilam na ich stroone, ale mialam stary adres:/ jeszczze raz ogromniaste dzieki ;) Quote
Recommended Posts