Toller Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A ja właśnie zrobiłam generalne wyczesywanie psów, tak większego jak mniejszego :diabloti: Są teraz łyse jak kolanka, cały puszek szczenięcy wylazł, i dzięki temu mamy miejsce na nowe włoski :p Inna sprawa, że z tych liości co wyczesuję, mogłabym spokojnie zrobić sobie kołdrę na zimę :evil_lol: Quote
Czoko Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Guciek ślicznie wyglądacie z Chilli na wspólnym zdjęciu w parku! Nasza niedźwiedzica jeszcze nie linieje ale widzę jak w oczach futra przybywa... Przed wakacjami aż robiłam zdjęcia z ilościa futra jednorazowo wyczesywanego. Quote
Katerinas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A moja lnieje koszmarnie :roll: Wszędzie rudo biała sierść.... Quote
Toller Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Katerinas napisał(a):A moja lnieje koszmarnie :roll: Wszędzie rudo biała sierść.... Mój właśnie skończył linienie - już nie ma czym :evil_lol: teraz można tylko odbić sie od dna :diabloti: Ale to co z niego wyczesywałam we wrześniu to moje :razz: Quote
Katerinas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Małgosiu A jakiej szczotki używasz? Poradź cuś... Quote
Toller Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Paulex']Scotki linieją dużo więcej wiosną niż jesienią?[/QUOTE] teoretycznie tak bo po zimie wychodzi zimowy, bujniejszy włos ale myślę że częste szczotkowanie i nawet nie zauważysz różnicy miedzy zimą a latem Quote
Recommended Posts