Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludź się MUSI znaleźć!!! Ludzie!! Halo!!! Ale do czasu kiedy ten Właściwy nie usłyszy fajnie byłoby żeby aż tak bardzo nie cierpiał!!!! Cioteczko Isaadora - a co u Murki - dałoby się znaleźć kawałeczek miejsca na małej podusi w hoteliku???????:crazyeye:

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Ludź się MUSI znaleźć!!! Ludzie!! Halo!!! Ale do czasu kiedy ten Właściwy nie usłyszy fajnie byłoby żeby aż tak bardzo nie cierpiał!!!! Cioteczko Isaadora - a co u Murki - dałoby się znaleźć kawałeczek miejsca na małej podusi w hoteliku???????:crazyeye:

Z tego co wiem kolejka jest. Niemniej jednak Erazm ma się skontaktowac z Murka. To byłoby dobre rozwiązanie.

Posted

Napisałam maila do Murki, ale kolejka tam nieziemska:-( Spróbuję jeszcze się dodzwonić, choc Murka właśnie powiła Murczątko więc pewnie dziewczyna na nos pada ogarniając to wszystko.

Persperktywy na hotelik raczej kiepskie:-(:-(:-(

Posted

Talcott napisał(a):
I w jego stanie rozpaczy konieczne!!!!!

Co do tego nie ma wątpliwości

Erazm napisał(a):
Napisałam maila do Murki, ale kolejka tam nieziemska:-( Spróbuję jeszcze się dodzwonić, choc Murka właśnie powiła Murczątko więc pewnie dziewczyna na nos pada ogarniając to wszystko.

Persperktywy na hotelik raczej kiepskie:-(:-(:-(

Jeszcze jeden jest w miarę sensowny, choć tez wiem ze zajęty. Ale rozbudowują się. Może warto by jakieś kolejki i tu i tu zrobić, a szukać dalej.

Płatny dom tymczasowy u wiosny:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378

:cool1:

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z wiosną jest kolejka - ale nie duża - ale tylko na boks - na miejsce w domu trzeba by czekać dłużej. W kolejkę go wpisze, ale co teraz!!! :-(

Posted

Talcott napisał(a):
Ale tylko ten, kto miał kiedykolwiek Starego Psa - wie ile w nich Mądrości i Serca !!!

Dokładnie tak. Dodam, że ten kto raz się na to zdecydował na ogół już zawsze bierze staruszki. Przynajmniej wśród znanych mi osób tak jest.

Posted

Talcott napisał(a):
Oj wiem coś o tym!!! Dlatego Płaczuniowi potrzebna TAKA JEGO WŁASNA OSOBA!!!!!

No właśnie Ty wiesz najlepiej jak to jest. I wiesz jak się taki emeryt ożywia i odmładza jak czuję bijące dla niego serducho.

Posted

Talcott napisał(a):
A jak wielkie jest serce PSA !!! ktoś niegłupi powiedział, że - Psy są ambasadorami człowieczeństwa w nieludzkim świecie ....

Bingo. Tak właśnie jest. Ja uważam, że jak ktoś robi krzywdę psiakowi, uważa że "to tylko pies" to człowieczeństwo stawiam pod znakiem zapytania. I twierdzę, ze ma takie podejście tez do ludzi. Wcześniej czy później skrzywdzi człowieka.

Posted

dzień dobry :)

wpisałam psiaka do kolejki, to jedyne, co narazie mogę zrobić.
tak, jak wspomniała Talcott, kolejka nie jest jeszcze długa - dwa psy do boksów, dwa do domu - z tym, że boksy są trzy, a domowe miejsce tylko jedno.
Jeden z psiaków czekających na dom wykruszył się z kolejki.

Aktualną kolejkę zaraz wstawię do pierwszego posta w temacie hotelikowym, aby wszystko było jasne i widoczne.