Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ludź się MUSI znaleźć!!! Ludzie!! Halo!!! Ale do czasu kiedy ten Właściwy nie usłyszy fajnie byłoby żeby aż tak bardzo nie cierpiał!!!! Cioteczko Isaadora - a co u Murki - dałoby się znaleźć kawałeczek miejsca na małej podusi w hoteliku???????:crazyeye: Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Ludź się MUSI znaleźć!!! Ludzie!! Halo!!! Ale do czasu kiedy ten Właściwy nie usłyszy fajnie byłoby żeby aż tak bardzo nie cierpiał!!!! Cioteczko Isaadora - a co u Murki - dałoby się znaleźć kawałeczek miejsca na małej podusi w hoteliku???????:crazyeye: Z tego co wiem kolejka jest. Niemniej jednak Erazm ma się skontaktowac z Murka. To byłoby dobre rozwiązanie. Quote
Erazm Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Napisałam maila do Murki, ale kolejka tam nieziemska:-( Spróbuję jeszcze się dodzwonić, choc Murka właśnie powiła Murczątko więc pewnie dziewczyna na nos pada ogarniając to wszystko. Persperktywy na hotelik raczej kiepskie:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):I w jego stanie rozpaczy konieczne!!!!! Co do tego nie ma wątpliwości Erazm napisał(a):Napisałam maila do Murki, ale kolejka tam nieziemska:-( Spróbuję jeszcze się dodzwonić, choc Murka właśnie powiła Murczątko więc pewnie dziewczyna na nos pada ogarniając to wszystko. Persperktywy na hotelik raczej kiepskie:-(:-(:-( Jeszcze jeden jest w miarę sensowny, choć tez wiem ze zajęty. Ale rozbudowują się. Może warto by jakieś kolejki i tu i tu zrobić, a szukać dalej. Płatny dom tymczasowy u wiosny: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111378 :cool1: Quote
Erazm Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Skotaktowałam się z Murką (kolejka niezemska:shake:) i z Wiosną, psiak jest na liście oczekujących Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Rozmawiałam przed chwilą z wiosną jest kolejka - ale nie duża - ale tylko na boks - na miejsce w domu trzeba by czekać dłużej. W kolejkę go wpisze, ale co teraz!!! :-( Quote
Erazm Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Nie mam możliwosci żeby go gdzieś umieścic:-( zrobimy mu allegro. Jej czemu nie mam kilku domów:-( Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cioteczki!!! Która będzie taka kochana i zmajstruje Płaczusiowi Allegro??? Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Mój Boże biedne te staruszki :( one tyle ciepełka potrzebują ludzkiego Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ale tylko ten, kto miał kiedykolwiek Starego Psa - wie ile w nich Mądrości i Serca !!! Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Ale tylko ten, kto miał kiedykolwiek Starego Psa - wie ile w nich Mądrości i Serca !!! Dokładnie tak. Dodam, że ten kto raz się na to zdecydował na ogół już zawsze bierze staruszki. Przynajmniej wśród znanych mi osób tak jest. Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Oj wiem coś o tym!!! Dlatego Płaczuniowi potrzebna TAKA JEGO WŁASNA OSOBA!!!!! Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Oj wiem coś o tym!!! Dlatego Płaczuniowi potrzebna TAKA JEGO WŁASNA OSOBA!!!!! No właśnie Ty wiesz najlepiej jak to jest. I wiesz jak się taki emeryt ożywia i odmładza jak czuję bijące dla niego serducho. Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A jak wielkie jest serce PSA !!! ktoś niegłupi powiedział, że - Psy są ambasadorami człowieczeństwa w nieludzkim świecie .... Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):A jak wielkie jest serce PSA !!! ktoś niegłupi powiedział, że - Psy są ambasadorami człowieczeństwa w nieludzkim świecie .... Bingo. Tak właśnie jest. Ja uważam, że jak ktoś robi krzywdę psiakowi, uważa że "to tylko pies" to człowieczeństwo stawiam pod znakiem zapytania. I twierdzę, ze ma takie podejście tez do ludzi. Wcześniej czy później skrzywdzi człowieka. Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nie płacz Płaczuniu, Cioteczki Ci ten DOMIK spod ziemi wydłubią!!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 W dzieciństwie czytano mi wiersze L. J.Kerna "Cztery łapy" -ja je czytałam swojej Córce - one świetnie mówią Kim jest w życiu człowieka PIES. Quote
wiosna Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 dzień dobry :) wpisałam psiaka do kolejki, to jedyne, co narazie mogę zrobić. tak, jak wspomniała Talcott, kolejka nie jest jeszcze długa - dwa psy do boksów, dwa do domu - z tym, że boksy są trzy, a domowe miejsce tylko jedno. Jeden z psiaków czekających na dom wykruszył się z kolejki. Aktualną kolejkę zaraz wstawię do pierwszego posta w temacie hotelikowym, aby wszystko było jasne i widoczne. Quote
Gosiapk Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 U Murki kolejka szybko się przesuwa, dziewczyna ma dobrą rękę do adopcji. Kochana Mureczka. To i może znajdzie się miejsce dla malucha. Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Niech się znajdzie !!! Niech !!!! Jak najszybciej!!!!! Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Popatrz na tego zrozpaczonego PSIACZKA !!! On che tylko żeby ktoś go pokochał, żeby przytulił, pogłaskał, powiedział : Doobry PIES, MÓJ PIES!!! Quote
Recommended Posts