Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochaneńkie Smerfol idzie do mnie, ale dopiero, jak moja Andzia skończy cieczkę (jakiś czas jeszcze, wetka twierdzi, że ze trzy dni) :) już ma karmę, posłanko i troje rodzeństwa do towarzystwa, jakby mu się nudziło :P

Posted

no i ania wróciła z wakacji. zaliczyłam awanturę domową Mieci i Darona, ale oprócz tej kłótni o gryzak wszystko oki :) z Beatką umawiam się na przyszły tydzień :) muszę wypocząć po całej nocy podróży. no i po południu jakieś szeleczki i smycz zdobyć

Posted

spokojnie. najpierw naużeram się ze swoim pryncypałem, który molestuje mnie od 5 rano. niby urlop do 9.09 włącznie, a tu niespodzianka i na 15.30 muszę być w pracy. ale jak mi się uda wywinąć to jadę po Smerfola. jupi!!!! cztery psiaki!!!!

Posted

Drogę zniósł dobrze, odrobina wyjcowania, szczekanie nie ten chłopak. Pewnie pierwsze dni mogą być trudne, ale chłopak zmienia się na dobre. Mam nadzieję, że Czarnula poradzi sobie z futrzakiem.

Posted

kochani Smerf już się zapoznał z Anjali i Miecią, obie go przyjęły w miarę ciepło. Daron dzisiaj nie nadaje się do zapoznawania. szaleje, jakby robaków dostał :P
Smerciak najedzony, zadowolony, wyczesany :) idziemy spać, bo jutro też wstaje dzień

Posted

dzień pierwszy:
1. Smerf opatentował jęczenie jako sposób na zwracanie na siebie uwagi :)
2. najadł się i jest zadowolony
3. grzecznie czekał do spacerku, nie załatwił się w domu :))) jupiii!!!
4. polubił się z Miećką i nawet Miecia go polizała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: (Andzię polizała dopiero po tygodniu)
5. zamówiłam mu parę gadżetów (ale ze mnie małpa, przechwalam się):lol::lol::lol:, takich jak nowa obróżka, eleganckie miseczki i karmę. mam nadzieję, że moje cielątko polubi Purinę (bo zamówioną specjalnie dla niego Acanę niespecjalnie zjada)