teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Erazm napisał(a):Ciiiiiii, cioteczki, może...... Mam nadzieję, że parę dni w normalnych warunkach zdziała cuda( są juz postępy jak pisałam) i Dobra Duszka się zgłosila na odwiedzenie małego. Jedziemy 20.08( nie mogę wcześniej), jedziemy tam;) i jedziem do Kociego Świata i generalnie zapowiada się fajna wycieczka, będziemy mieć mnóstwo fotek i duuuuużo pracy bo trzeba będzie wypromować mnóstwo pięknych psiaków i kociakow A tak wstępnie - zmieści się w carze jeszcze jedna...nie taka znów wielka, choć gadatliwa, złośliwa i czasem mocno irytująca... Na poparcie jej kandydatury mogę dodać, że weźmie aparat (bo przecie co dwa to nie jeden ;)) Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Zaswsze gdzieś się Cię upchnie:evil_lol: skoro masz aparat nie mam wyjścia:evil_lol:, jedziem jednak koło południa więc cały dzień zawalony. Ja rano zaliczam Okęcie, potem Stryków i wracam do Warszawy. Zwariowany dzień, ale kalendarz mam zapchany:cool3: Quote
Isadora7 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='teapot']A tak wstępnie - zmieści się w carze jeszcze jedna...nie taka znów wielka, choć gadatliwa, złośliwa i czasem mocno irytująca... Na poparcie jej kandydatury mogę dodać, że weźmie aparat (bo przecie co dwa to nie jeden ;)) [quote name='Erazm']Zaswsze gdzieś się Cię upchnie:evil_lol: skoro masz aparat nie mam wyjścia:evil_lol:, jedziem jednak koło południa więc cały dzień zawalony. Ja rano zaliczam Okęcie, potem Stryków i wracam do Warszawy. Zwariowany dzień, ale kalendarz mam zapchany:cool3: No ja nie wiem, może nie da rady upchnac niektórych elementów....:diabloti: auuuć teapot nie bij błagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wymontuje poduszki powietrzne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Isadora7']No ja nie wiem, może nie da rady upchnac niektórych elementów....:diabloti: auuuć teapot nie bij błagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oż wredoty jedne! Potfory cętkowane! Żmije plamiaste! No ja po prostu nie wierzę, ban dla Was to za mało! :mad::evil_lol:;) [quote name='Neris']A to ja jadę w sobotę 16. Czyżbyś się nas bała? ;) Quote
Isadora7 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='teapot']Oż wredoty jedne! Potfory cętkowane! Żmije plamiaste! No ja po prostu nie wierzę, ban dla Was to za mało! :mad::evil_lol:;) Oooo moja droga teapot, ban to tobie za te epitety. Jestem cała rozdygotana z nerw. To ja szczyt łagodności, zero jędzowatości, złośliwości... a tu spadają na mnie kalumnie okrutne. Zgotowało mi sie całe 200 w 200 (dwieście w dwustu). Podejrzewam ze Erazm załamie się, ona wszystkie hurtownie odwiedziła aby stosowne poduszki powietrzne nabyć co by równoważyły i to i owo. Och ty Niewdzięcznico! Quote
teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dobra, dobra - poduszki to ona chciała zhandlować. I pewnie wolałaby ucinać niż równoważyć... a jeśli równoważyć to utuczyć.... Ja już Was znam! :eviltong: Quote
Isadora7 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 teapot napisał(a):Dobra, dobra - poduszki to ona chciała zhandlować. I pewnie wolałaby ucinać niż równoważyć... a jeśli równoważyć to utuczyć.... Ja już Was znam! :eviltong: Tak Erazm chciała ucinać, ale na pewno nie poduszki :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Teapot [SIZE=2]Twoje słowa ranią moją zbolała duszę, czy oczekujesz, że napiszę na forum o co chodzi z poduszkami:mad:? Czy muszę mówic o tym sprzęcie tak otwarcie:-(:-(:-(? To boli:placz:, a jeszcze Isadorkę, dobrą duszyczke banować:placz:? [SIZE=5]I kto tu jest cy... potforem????????? Quote
Neris Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja byłam u Teapot i nie pamiętam żeby była potworem, ale może dlatego że ja też cy? Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No, cóż byc może:evil_lol: Ona nami poniewiera:placz::placz::placz: myśłi, że jak jest cy... to może???????? Quote
Isadora7 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Neris napisał(a):Ja byłam u Teapot i nie pamiętam żeby była potworem, ale może dlatego że ja też cy? No tak góra z górą sie nie zejdzie ale cccccccc... człowiek z człowiekiem. I tak powstała "Solidarność C" Quote
Neris Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kto poniewiera niby? Teapot powiedz coś! Tu jest koalicja anty-C!!! Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Powie, powie jeśli łapkami sięgnie do klawiatury i szyjkę uda się wyciągnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Peryskop się by przydał...,to może by coś było widać na horyzoncie:eviltong: - kompie a tak to wzgórza, doliny.... Quote
teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mnie z oburzenia aż zatchło i tego dechu do tej pory odzyskać nie mogę....a nie pisze się łatwo, gdy trzeba walczyć o haust powietrza! Bo te nie-Cy to się jakieś takie zazdrosne wredoty zrobiły! I jeszcze tygryski się żmijom jadowitym marzą! Niedoczekanie :mad: Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 A tak, a widzisz ja Pla...i nie mam problemu z łapaniem powietrza:eviltong: Quote
Isadora7 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Erazm napisał(a):A tak, a widzisz ja Pla...i nie mam problemu z łapaniem powietrza:eviltong: No dokładnie. A niektórzy z całą pojemno.... upsss zachłannością łapią powietrze i skutki mają jakie mają. Quote
Neris Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Teapot, nie wsiadaj z nimi do auta bo Cię zawiozą do chirurga jakowegoś i se przeimplantują Twoje Cy! Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Neris dobry pomysł dorobim se po jeszcze jednej okazałej parze:evil_lol::multi: Quote
teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Neris napisał(a):Teapot, nie wsiadaj z nimi do auta bo Cię zawiozą do chirurga jakowegoś i se przeimplantują Twoje Cy! A ja naiwna sama im chciałam do tego pojazdu wsiąść... Nerisku, dzięki za ostrzeżenie- ani bym się spostrzegła a miałabym .... w zasadzie to bym raczej nie miała... ZGROZA!!! Erazm napisał(a):Neris dobry pomysł dorobim se po jeszcze jednej okazałej parze:evil_lol::multi: Wampirzyce jedne :eviltong: Quote
Erazm Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Miałabyś Cy w przyzwoitym rozm:eviltong:, mniej problemów z łapaniem oddechu, nurkowanie to byłaby pestka, no i nic nie przysłaniałoby Ci monitora:crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::user: Quote
Neris Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Erazm napisał(a):Neris dobry pomysł dorobim se po jeszcze jednej okazałej parze:evil_lol::multi: A to ile juz masz?:diabloti: Quote
teapot Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Z tym monitorem aż tak źle nie jest... a nurkowanie- w tej chwili stać by mnie było co najwyżej na coś zamulonego na mazurach więc chyba... nie chce mi się nurkować. Natomiast TZ lubi Cy-więc gdyby Twój plan zadział, myślę, że miałabyś StRRRRRRRaszNeGo wroga!:diabloti: Quote
Erazm Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Mam dwie wypustki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc przydałoby się coś extra:cool3: Nie, nie chcę mieć takiego dużego wroga:ekmm::ekmm::ekmm::grab::ices_bla: Quote
Recommended Posts