Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie zatyczki nie potrzebne, u mnie wyjących nie ma i nie planuję :evil_lol:, ja z tego miejsca przejmowałam juz 3 psy które tam koszmarnie wyły, bo były w kojcu, a u mnie w domu uspokajały się. Ale teraz dom zapchany...

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Ciotka Isadorka ma urodziny:tort:

no no :D
to wszystkiego, co tylko najlepsze
i dziekujemy za dobre serduszko!

to psiaki ciotki Isadory:Dog_run:

to my, dogomaniacy :BIG::BIG::BIG:
:drinking::bday: a to sama ciotka :eviltong:
:Dog_run:

Posted

Dla Isadorki

Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę
By złożyć Ci życzenia!
Lecz wzywam los i proszę go.
Niech spełnia się dziś, Twe najskrytsze marzenia.
Jak co roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może.
Więc i ja korzystając z tej sposobności.
Życzę Ci mile szczęścia i radości.
By to o czym marzysz się spełniło!
A to co kochasz... TWOJE Było!

Posted

Bez przesady, przecież nie biorę dziadka do siebie!
Ale zdjęcia mogę zrobić - jadę kastrować jednego dziada mojego 16 sierpnia, więc słuzę w razie czego.

Posted

Neris napisał(a):
Bez przesady, przecież nie biorę dziadka do siebie!
Ale zdjęcia mogę zrobić - jadę kastrować jednego dziada mojego 16 sierpnia, więc słuzę w razie czego.

Ale namiar jest od Ciebie.
A zdjęcia chętnie.

Posted

Psiak ma sie dobrze, plakal duzo tylko pierwszego dnia, teraz tez mu sie czasem zdarzy, ale krotko i po przebudzeniu, dopoki nie uswiadomi sobie gdzie jest. Ma towarzystwo. Bedzie mial podawane cosik na wzmocnienie staruszka. Chlopak nie jest wyjcem:lol: Rozpoznaje kiedy ida michy:evil_lol: i pora na spacerki:evil_lol:.

Posted

[quote name='mar.gajko']Tamb umieściła Smerfa dziś w Dzienniku. Dziewczyny odbierajcie telefony. Pilnować komórek. Bo to szansa.
Właśnie mnie poprosiła, żeby o tym napisać. ;)
Oto ogłoszenie, które ukazało się dzisiaj w "Dzienniku Polskim":

"Bili, kopali, głodzili

Smerf żył w melinie. Mimo głodu, złego traktowania dreptał za swoimi właścicielami, kiedy ciągnęli wózek ze złomem, wyczekiwał skulony w czasie libacji z nadzieją, że może tym razem go nie pobiją. Bili, kopali, głodzili. Dożył swojego wieku dzięki sąsiadom. Pewnego dnia po nocy spędzonej na zewnątrz, w czasie ulewnego deszczu, zachorował. Właściciele wyrzucili go na ulicę.
- Leżał chory, obojętny na wszystko, w końcu trafił do azylu. Został wyleczony, jest w dobrej kondycji fizycznej, ale nie potrafi żyć bez stałego kontaktu z ludźmi. Mimo złego traktowania nadal ufa i chce być kochany. Smerf płacze tak głośno i przeszywająco, że słychać go poza bramami schroniska. W tym krzyku jest tyle rozpaczy, że wolontariusze płaczą razem z nim. Płaczą z bezsilności, bo - mając już w domu więcej zwierząt, niż pozwalają warunki - nie mogą zmienić jego losu - mówi jedna z wolontariuszek.
Ma jednak nadzieję, że znajdzie się wyjątkowy człowiek, który zechce przygarnąć Smerfa; jeśli ktoś ma dla niego trochę miejsca w swoim domu - proszony jest o kontakt - tel. 0-501-24-64-11."

Posted

Były telefony, ale wiek Smerfa odstraszał,albo psiak za daleko albo ludki niekoniecznie chciały go adoptowac( ot, znajomej zmarł piesek i ja bym chciała...) . Niemniej serdeczne dzięki za zainteresowaniem małym, jestem przekonana, że w przypadku pieska młodszego, albo psiaka z Krakowa ogłoszenie tego typu może byc bardzo skuteczne.Tamb dzięki wielkie:loveu:
Smerfika odwiedzę 20.08:roll:.
Osoba, która go adoptuje, musiałaby wiedzieć, ze daje po prostu kąt, ciepełko starszemu psiakowi. Na dzien dzisiejszy jest on zdrowy, zdecydowaliśmy się na podawanie mu wzmacniajacych witamin dla starszych psiaków i tyle.

Posted

Ciiiiiii, cioteczki, może...... Mam nadzieję, że parę dni w normalnych warunkach zdziała cuda( są juz postępy jak pisałam) i Dobra Duszka się zgłosila na odwiedzenie małego. Jedziemy 20.08( nie mogę wcześniej), jedziemy tam;) i jedziem do Kociego Świata i generalnie zapowiada się fajna wycieczka, będziemy mieć mnóstwo fotek i duuuuużo pracy bo trzeba będzie wypromować mnóstwo pięknych psiaków i kociakow