Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Jutro Smerfik przeprowadza się do Gajowej:multi::multi::multi: i oczywiście nadal liczy na znalezienie domku z wielkim serduchem.
Była ze mna dzis Siemionka Smerfik dał koncert i Siemionka płakała razem z nami

Biedne zrozpaczone psisko

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żadnych perspektyw, w Klembowie na jego miejscu siedzą dwa psiaki. Nie wiem co jutro zrobię ...Muszę zabrać go od Gajowej...Psiak stał przy siatce i wył....

Posted

Erazm napisał(a):
Żadnych perspektyw, w Klembowie na jego miejscu siedzą dwa psiaki. Nie wiem co jutro zrobię ...Muszę zabrać go od Gajowej...Psiak stał przy siatce i wył....

Nie ma szans na zostanie u Gajowej?

Posted

Do hoteliku.
Wiedzą,że drze japkę..... Dziś schowałam się w samochodzie a on stał przy ogrodzeniu i płakał...
W nowym miejscu bedzie miał dwie młode koleżanki więc może łatwiej się zaklimatyzuje
teapot znalazła to miejsce ja byłam totalnie rozbita

Posted

To nie jest wycie tylko przeraźliwy krzyk, który trwa od przyjazdu prawie non-stop z kilkuminutowymi przerwami. Moje zainteresowanie Fredkiem
przemawianie, głaskanie tylko go wzmaga niestety. Jego krzyk nakręca pozostałe psy do ujadania. Aby opanować sytuacje itrochę wyciszyć
hałas /niestety nie mieszkam na odludziu/ zamknęłam Fredka w garażu
- dostał wełnianą kołdrę. Niedawno zjadł kolację, wyszliśmy na smyczy na krótki spacerek i mam nadzieję, że zaśnie...

Posted

Gajowa dzięki wielkie, byle do jutra. Bedę rano, mam juz miejsce gdzie jego wrzaskus odobno nie będzie duzym problemem.

Neris i okolicy zapewnię dostawę zatyczek do uszu

Posted

Erazm napisał(a):
Gajowa dzięki wielkie, byle do jutra. Bedę rano, mam juz miejsce gdzie jego wrzaskus odobno nie będzie duzym problemem.

Neris i okolicy zapewnię dostawę zatyczek do uszu

Cieszę się, że znalazło się takie miejsce, gdzie jego krzyk nie będzie przeszkadzał zbytnio - u mnie to największy problem.
On jest psiakiem jak najbardziej domowym; wie co to kołdra i wie,
że przed spaniem trzeba na spacerku załatwić swoje potrzeby no i wyraźnie ucieszył sie jak przypinałam mu smycz.
Chyba zasnął... od kilku minut cisza... ide spać póki mogę.