Erazm Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Milka szuka swego domku, 2 miesiące, mieszka z kotem [SIZE="5"]Tak bylo 10 miesiecy temu. Milka wrocila, znalazlam ja na Paluchu. Wszystko mialo byc cudnie, mala chodzila na zajecia przedszkolne na Pola Mokotowskie, pomagalam jej wlascicielce wozic ja do weta. Skonczylo sie tym, ze jest na hoteliku i szuka nowego domu. To energiczny, wesoly i przyjazny tez innym sukom psiak. Wychowala sie przy dzieciaku Quote
Erazm Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Dzięki cioteczka jeszcze jak wpadniecie to pokażesz jak się to kopiuje:eviltong: Quote
teapot Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Milka będzie w rozmiarze maxi czy tylko tak na fotkach wygląda? Quote
Erazm Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nie mam pojęcia, ale może byc spora, trzeba uderzyć do bardziej oblatanych cioteczek, niech poratują Quote
Erazm Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 Milkuni szykuje się cudny domek w Warszawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Elma to ta dumna dama w moim podpisie:cool3::cool3: Quote
Erazm Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Milkunia jest już w Warszawie, w sobotę trafi do swojego domku. Na razie zwiedza moje mieszkanie, pojadła i pewnie zostawi mi za chwilę jaką niespodziankę.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Erazm napisał(a):Milkunia jest już w Warszawie, w sobotę trafi do swojego domku. Na razie zwiedza moje mieszkanie, pojadła i pewnie zostawi mi za chwilę jaką niespodziankę.:evil_lol: Sikać pewnie nie będzie bo jak sie okazuje sporo u mnie zostawiła :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Erazm Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Byłyśmy na spacerku, ale bez efektu:razz: Quote
Erazm Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A co mi tam, Milka próbuje ubłagać yoorka, aby zajął się trochę jej osobą, ale wkurzony yoorek siedzi pod sofą i warczy Quote
Erazm Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Yooruś średnio zachwycony choć mała nie jest nachalna. Quote
Erazm Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Bialns od wczoraj pięć pięknych koop, czyste, suche- na dywanach, siku- siku -gazetki be -razy x, dwie koopy na spacerku i trzy siki na dworze, zjedzona ładowarka, próby zjedzenia kabla i wyżeranie z miski yoorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pies mi z głodu zejdzie:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 W gąszczu szczawiu we Wrzeszczu, klaszczą kleszcze na deszczu, szepcze szczygieł w szczelinie, szczeka szczeniak w Szczuczynie, piszczy pszczoła pod Pszczyna, świszcze świerszcz pod leszczyną, a trzy pliszki i liszka taszczą płaszcze w Szypliszkach. Quote
Erazm Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Dziś była z wizytą u Milkuni jej nowa właścicielka. Mała zachowywała się nienagannie, nie było koopy, siku:-o, zainteresowała się jedynie guzikami przy bluzce. Anioł nie piesek:evil_lol:, nawet zrobiła siusiu na wspólnym spacerku.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pańcia nie będzie mogła spać to pewne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Raporcik od panci Milki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj byla u weterynarza zostala zaszczepiona meczy ja troche biegunka ale juz jest dobrze pieknie je jest bardzo grzeczna ,szczeka jak chce wyjsc na dwor jest bardzo ciekawska i chetna do zabawy:) W niedziele o 5 rano wyszlysmy na spacer bardzo milka sie ucieszyla jak zrobila kupke na samym srodku osiedla prosto przed klatka widac bylo wielka dume:)uwielbia patrzec na ptaszki pszystaje potem siada mogla by tak patrzec pare ladnych mint potem staje i sprintem biegnie Quote
danka1234 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 zaznaczam,chyba sie tu przydam do pomocy w ogłoszeniach.;) Quote
Recommended Posts