Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey dziewczyny mgłybyście mi opowiedzieć coś o hodowli Amadorado :cool3:? ponieważ pewna "miłośniczka" z innego forum chce wziąśś od nich ps Byłabym wdzięczna a zapewne jesli to jakaś słynniejsza hodowla Tollów to Toller napeno coś o nich wie ;)

Posted

Kaya napisał(a):
Hey dziewczyny mgłybyście mi opowiedzieć coś o hodowli Amadorado :cool3:? ponieważ pewna "miłośniczka" z innego forum chce wziąśś od nich ps Byłabym wdzięczna a zapewne jesli to jakaś słynniejsza hodowla Tollów to Toller napeno coś o nich wie ;)

Jeśli "miłośniczka" chce brać pieska z Amadorado...to chyba się troszkę spóźniła, bo z tego co wiem, to wszystkie pieski są już w nowych domkach :cool3:

Posted

Guciek napisał(a):
a dlaczego miłośniczka w ""? ;)

Jeżeli to ta sama osoba i takie samo forum o którym myślę, to pewnie dlatego, że ów "miłośniczka" polubiła tollery za ich wygląd, nic o nich się nie dowiedziała i od razu chce psa, nie wiedząc nawet jak nauczyć psa komendy siad, kolejna osoba z typu blogowców piszących "koffam tollercie, bo są słodkie" i mam nadzieję że nawet jeżeli będzie mogła kupić sobie tollera, to żaden hodowca jej psa nie sprzeda, ponieważ jest to pasja do rasy ze zdjęcia, z wyglądu, i osoba bez przynajmniej podstawowych informacji na temat psów (a co dopiero o rasie takiej jak toller). Jeszcze kilka dni temu z tego co pamiętam uwielbiała yorki.

Posted

Moja miłość wzięła się od tego, że zobaczyłam Jazdę, a potem się z nią widywałam ;) Ze zdjęć mnie jakoś niespecjalnie interesowały kiedyś kiedyś. A teraz jest to rude szaleńsatwo <szał ciał szał ciał>. Ale jeśli to faktycznie typowy przypadek blogowy.. ;)

Posted

Taa, ona z jednej strony psize ze nie ma kasy na kupno tollera a tu mówi ze zapewni drogie aporty, zdechłe aporty. Tu mnie sie pyta jak siad nauczyć a tu że zapewni tresure polowania... żal z takimi dziećmi

Posted

Kochani , ale psa nikt dziecku nie sprzeda (bez obrazy wszyscy niepełnoletni) tylko rodzicom i to oni powinni być odpowiedzialni za pieska w pierwszej kolejności. Także spokojnie kochani :p

Posted

Tak Tollerka i Wiza wiedzą o kogo chodzi i jak sprawa wygląda. 8) Moim zdaniem jej "miłość" nie zaczeła się od zdjęcia realnego lecz wirtualnego psa... Mówi że się na nich zna ponieważ poczytała troche na novascotia.pl :lol: A któraś z was jedzie do Sopotu/Gdynina wystawe?