Rottie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 W czerwcowym wydaniu Przyjaciela Psa będzie opisany Toller :loveu: Wydaje mi się, że nie będzie to wywiad z hodowcą (bardziej prawdopodobne, że został on zarezerwowany dla Basset Houndów), więc mam nadzieję, że nie znajdę tam głupot.. :lol: Właśnie przeglądałam stronę Polskiego Klubu Psa Rasowego, a tam co? PLAN SĘDZIOWANIA*: RING 1: 1. owczarek szetlandzki (...) 5. retrivery :lol: Quote
Wiza Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ou...napewno kupie ten numer, ogólnie ubolewam bo nie doszedł mi marcowy i nie miałam jak prenumeraty zrobić, a nie chciało mi sie głowy tacie zawracać :lol: Quote
Guciek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Rottie']W czerwcowym wydaniu Przyjaciela Psa będzie opisany Toller :loveu: Wydaje mi się, że nie będzie to wywiad z hodowcą (bardziej prawdopodobne, że został on zarezerwowany dla Basset Houndów), więc mam nadzieję, że nie znajdę tam głupot.. :lol: Właśnie przeglądałam stronę Polskiego Klubu Psa Rasowego, a tam co? :lol: Na wystawie Katowickiej (kwalifikacja na Crufts) widniała tabliczka RETRIWERY ;) Quote
Rottie Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Hehe, znawcy psów :lol: Apropos opisu rasy w PP: teraz są zamieszczane megaplakaty, więc Toller(y) będą wisiały u mnie na ścianie.. chyba, że jakość będzie kiepska, bo zawsze jedno ze zdjęć jest słabe.. Quote
Illusion Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Uwielbiam tollery :) Bardzo bym chciała mieć taką rudą kupę kłaków pod dachem, ale na teraźniejszą chwilę to niemożliwe, więc są to plany raczej na dalsze lata. Co do tego artykułu w PP, to też zastanawia mnie jakiej "jakości" będą zamieszczone tam informacje, bo kupuje ten miesięcznik, żeby dowiadywać się czegoś o psach, a nie głupot. Quote
Recommended Posts