Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dizsiaj byłam na wizycie poadopcyjnej ;) u Misi :evil_lol:
Sunia miewa się świetnie,powiedziałabym,ze nawet za świetnie.Chyba jest skuteczna w żebraninie o jedzonko.Do dzieci i odwrotnie super.Śpi z dziećmi,ma piciu i papu i ciepełko i głaski pańciostwa. Lepiej trafić nie mogła,

• 6 months later...
Posted

Witam i przepraszam za brak nowych informacji o Misiuni. Właściwie to ich brak, bo nic się nie zmieniło:) Misia nadal jest przekochana i nie wyobrażamy sobie naszego „stada” bez niej:) Mam nadzieję, że i jej jest z nami równie dobrze jak nam z nią. Tak naprawdę mamy wrażenie, że jest z nami od zawsze:)
Kiedy zamieszkała u nas na początku ja byłam jej najważniejszą panią. Potem wybrała sobie naszego syna, a teraz już od długiego czasu naczelną Pańcią jest nasza 11 letnia córcia. Jednak Misia nie szczędzi serduszka i serdeczności żadnemu z domowników, ani odwiedzajacych nas gości. Nadal bardzo przeżywa chwilę, gdy wychodzimy rano z domu. Płacze głośno i rozpacza, ale w końcu sie uspokaja, by witać nas w podskokach kiedy wracamy. Nie mamy sąsiadów, więc hałasy raczej nikomu nie przeszkadzają, ale szkoda nam jej bardzo:( Na szczęście nie zostaje w domu sama zbyt długo. Kiedyś gotowałam jej domowe jedzonko, ale ponieważ jak każda prawdziwa dama Misia musi dbać o linię, je teraz głównie jeden z dwóch rodzajów lekkiej suchej karmy. Oczywiście raz na jakiś czas ulegamy jej i dajemy jakieś smakołyki, ale wagę dla zachowania pełnego zdrowia Misiuni trzymamy. Najbardziej śmieszy mnie jak wpatruje się gdy coś jem lub kroję licząc na to, że się z nią podzielę. Kiedy na nią tylko spojrzę odwraca głowę w bok i udaje, że ona wcale na mnie nie patrzy, by po chwili znowu śledzić wzrokiem każdy mój ruch. Chyba, że usłyszy stanowcze „Misia, nic nie dostaniesz” wtedy przenosi się kawałek dalej, kładzie i dalej się wpatruje z nadzieją na coś smacznego:) Komicznie to wygląda.
Dołączam kilka najnowszych zdjęć Misi, w domowych pieleszach i ujęć plenerowych. Fotogeniczna jest ta nasza Ruda Dama, zaraz się przekonacie:)

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

Zdjęcia cudne, bo nasza Misiunia cudna:) Mizianka przekazane z przyjemnością. A dziękować nie ma za co. To my powinniśmy dziękować i dziękujemy za pomoc Misi i to,że to do nas trafiła:) Pozdrawiamy serdecznie:)