Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Zdjecia już sa, czekam na syna , żeby wrócił ze spaceru z moja bandą i w stawił mi fotki na forum. Dobra wiadomość: mamy więcej czasu, kobieta wyjeżdża w przyszłym tygodniu. Na moje oko najspokojniejsza jest Misia, taka miła , spokojna, potem kUBUŚ, TEEŻ MIŁY , ŁADNY, ACZKOLWOEK DOŚĆ SZCZEKLIWY. pODNIÓSŁ NOGĘ I MNIE OBSIKAŁ! Bomisia bardzo bajaźliwa, Maksiu chyba nie nadaje sie do adopcji. Silnie związany z włascicielką, patrzy tylko na nią , włazi na nią, szarpie się na smyczy u innej osoby, dramat. Ogólnie pieski są zadbane, zdrowe, ładne. Trzeba je poobserwować na DT i może trochę wyciszyć, nauczyć czegoś dobrego. Będzie OK, żeby tylko Dt sie znalazły dla chociaż jeszcze jednego. Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 w sumie to sie zastanawiam dlaczego pojawił sie problem psinek skoro są zadbane ,czyste ? Ona naprawdę chce się ich pozbyć? z powodu wyjazdu? czy z innego powodu.Może niech zostawi sobie Maksia, on jest do mamusi bardzo podobny. To ja biorę jedną psinkę. Na czym polega bojaźliwość Bomisi? Czekam na zdjęcia :evil_lol: Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Misia, mama całej reszty, najbardziej uległa, tak mi sie wydaje Quote
Ada-jeje Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Agatko ty chyba widokowke nam pokazaujesz :mad: bo jesli to prawdziwa fotka suni to jest to malowana lala, :loveu: ktora znajdzie szybko swojego czlowieka. :loveu: Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Doczytałam początek wątku ( oj,ta skleroza) i już wiem dlaczego ona chce się pozbyć psów.Ale jak wyjeżdża ,to jak może zostawić sobie 1. lub 2 psy :crazyeye: Sliczna ta Misia. A co ta za ładna kobieta na zdjęciu i słodka dziewczynka? Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Kubuś Na razie dwa bo mi reszta nie przechodzi. Poker , jesteś bardzo miła... to ja i moja Maryśka, etatowa modelka przy sesjach wszystkich moich podopiecznych. Jak sie ubieramy w kolorowe sukienki, to wiadomo , że "do piesów". Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kubuś też jest słodki Agata69, w sumie nie wiem czy moja oferta DT dla któregoś psa interesuje Ciebie ? Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Poker napisał(a):Kubuś też jest słodki Agata69, w sumie nie wiem czy moja oferta DT dla któregoś psa interesuje Ciebie ? Skad ten wniosek? Piesków jest 4, , ja jedna, jeden zaoferowany tymczas... Quote
basia0607 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Agata . Ty to zawsze coś wynajdziesz, ze potem sen nie przychodzi ! Kiedy mnie odwiedzisz czarnulko ? Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Bomisia, podobna do Kubusia, ale bardzo bojaźliwa. Tężeje na dotyk. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Selenga napisał(a):to może ja już im przygotuję allegro? jendna sztuka jedzie do Poker, reszta moim zdniem musi trafićd do DT , żeby zobaczyć co się po nich można spodziewać. wstrzymajmy się z Allegro. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 basia0607 napisał(a):Agata . Ty to zawsze coś wynajdziesz, ze potem sen nie przychodzi ! Kiedy mnie odwiedzisz czarnulko ? Myslałam o tobie dzisiaj.Chyba zapakuję moją Maryskę i przyjadę nie bawem. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Bomisia cd Maksia na razienie wstawiam, bo on i tak póki co sie nie nadaje. Do jutra. Poker, prosze jutro o decyzję co do pieska. Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Sama nie wiem,do wszystkich serce mi się rwie i żal ich.Pomóż mi podjąć decyzję. Przypominam uprzejmie,że ja też oferuję dom tymczasowy. W takim razie Irysek może zabrać psa we wtorek,pasuje? Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Poker napisał(a):Sama nie wiem,do wszystkich serce mi się rwie i żal ich.Pomóż mi podjąć decyzję. Przypominam uprzejmie,że ja też oferuję dom tymczasowy. W takim razie Irysek może zabrać psa we wtorek,pasuje? Wiem , że Dt. Co do wyboru , myślę ze Misia albo Kubuś. Może misi warto dać szanse na normalne życie , ona tyle już wycierpiała. trzebaby jej zrobić sterylkę i poszukac normalnego domu. Quote
Ada-jeje Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Przepraszam ze wtracam swoje trzy grosze, ale tez jestem bardziej skoonna zawsze w kierunku suczek bo strelizujac je zmniejszamy choc w niewielkiej czesci bezdomnosc niechcianych zwierzakow. Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 irysek coś mówił o niedzieli... Przed chwila do mnie dzwoniła ta kobieta ,,,,, że jej żal Misi, bo ona będzie tęsknić, że najlepiej po dwa je wydać. ale skąd ja jej wezmę podwójny tymczas? Myslę , że może warto jednak spróbować, wyadoptować chociaż jednego. Quote
Poker Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dobra,to biorę Misię,chociaż do Bomisi też mi serce skacze. Wysterylizuję ją. Irysek wraca we wtorek,ale upewnij się.Chyba masz jej telefon? A bab niech się od .....,tak je bardzo kocha? to niech cieszy,że chociaż jedna psina ma szansę. Misia będzie miała u mnie towarzystwo , nie będzie jej źle. Mój ostatni tymczasik , Bella ,tez przyszła z mieszkania gdzie było 13 psów,przypuszczalnie nigdy w swoim ok.2 letnim życiu nie była na dworze. Przez 3 miesiące dużo się nauczyła i jest najcudowniejszym psem pod słońcem. Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Ok, kupie jej obroże, smycz jakąś mam. Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Zostały jeszcze 3 pieski. czy ktoś mógłby dać im dom lub DT? Quote
Poker Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Agata69'] poker, ile potrzebujesz na sterylkę? jeszcze nie wiem , u nas kosztuje na ogół 200 zł u niedużej suni.Ale na razie spokojnie,niech dojedzie,będziemy myśleć. Quote
Recommended Posts