Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjecia już sa, czekam na syna , żeby wrócił ze spaceru z moja bandą i w stawił mi fotki na forum.

Dobra wiadomość: mamy więcej czasu, kobieta wyjeżdża w przyszłym tygodniu. Na moje oko najspokojniejsza jest Misia, taka miła , spokojna, potem kUBUŚ, TEEŻ MIŁY , ŁADNY, ACZKOLWOEK DOŚĆ SZCZEKLIWY. pODNIÓSŁ NOGĘ I MNIE OBSIKAŁ!
Bomisia bardzo bajaźliwa, Maksiu chyba nie nadaje sie do adopcji. Silnie związany z włascicielką, patrzy tylko na nią , włazi na nią, szarpie się na smyczy u innej osoby, dramat.
Ogólnie pieski są zadbane, zdrowe, ładne. Trzeba je poobserwować na DT i może trochę wyciszyć, nauczyć czegoś dobrego. Będzie OK, żeby tylko Dt sie znalazły dla chociaż jeszcze jednego.

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie to sie zastanawiam dlaczego pojawił sie problem psinek skoro są zadbane ,czyste ? Ona naprawdę chce się ich pozbyć? z powodu wyjazdu?
czy z innego powodu.Może niech zostawi sobie Maksia, on jest do mamusi bardzo podobny.
To ja biorę jedną psinkę.
Na czym polega bojaźliwość Bomisi?
Czekam na zdjęcia :evil_lol:

Posted

Doczytałam początek wątku ( oj,ta skleroza) i już wiem dlaczego ona chce się pozbyć psów.Ale jak wyjeżdża ,to jak może zostawić sobie 1. lub 2 psy :crazyeye:
Sliczna ta Misia.
A co ta za ładna kobieta na zdjęciu i słodka dziewczynka?

Posted

Kubuś

Na razie dwa bo mi reszta nie przechodzi.
Poker , jesteś bardzo miła... to ja i moja Maryśka, etatowa modelka przy sesjach wszystkich moich podopiecznych. Jak sie ubieramy w kolorowe sukienki, to wiadomo , że "do piesów".

Posted

Poker napisał(a):
Kubuś też jest słodki
Agata69, w sumie nie wiem czy moja oferta DT dla któregoś psa interesuje Ciebie ?

Skad ten wniosek?
Piesków jest 4, , ja jedna, jeden zaoferowany tymczas...

Posted

Selenga napisał(a):
to może ja już im przygotuję allegro?

jendna sztuka jedzie do Poker, reszta moim zdniem musi trafićd do DT , żeby zobaczyć co się po nich można spodziewać.
wstrzymajmy się z Allegro.

Posted

basia0607 napisał(a):
Agata . Ty to zawsze coś wynajdziesz, ze potem sen nie przychodzi !

Kiedy mnie odwiedzisz czarnulko ?

Myslałam o tobie dzisiaj.Chyba zapakuję moją Maryskę i przyjadę nie bawem.

Posted

Sama nie wiem,do wszystkich serce mi się rwie i żal ich.Pomóż mi podjąć decyzję. Przypominam uprzejmie,że ja też oferuję dom tymczasowy.
W takim razie Irysek może zabrać psa we wtorek,pasuje?

Posted

Poker napisał(a):
Sama nie wiem,do wszystkich serce mi się rwie i żal ich.Pomóż mi podjąć decyzję. Przypominam uprzejmie,że ja też oferuję dom tymczasowy.
W takim razie Irysek może zabrać psa we wtorek,pasuje?

Wiem , że Dt.
Co do wyboru , myślę ze Misia albo Kubuś. Może misi warto dać szanse na normalne życie , ona tyle już wycierpiała.
trzebaby jej zrobić sterylkę i poszukac normalnego domu.

Posted

Przepraszam ze wtracam swoje trzy grosze, ale tez jestem bardziej skoonna zawsze w kierunku suczek bo strelizujac je zmniejszamy choc w niewielkiej czesci bezdomnosc niechcianych zwierzakow.

Posted

irysek coś mówił o niedzieli...

Przed chwila do mnie dzwoniła ta kobieta ,,,,, że jej żal Misi, bo ona będzie tęsknić, że najlepiej po dwa je wydać.

ale skąd ja jej wezmę podwójny tymczas?

Myslę , że może warto jednak spróbować, wyadoptować chociaż jednego.

Posted

dobra,to biorę Misię,chociaż do Bomisi też mi serce skacze. Wysterylizuję ją. Irysek wraca we wtorek,ale upewnij się.Chyba masz jej telefon?
A bab niech się od .....,tak je bardzo kocha? to niech cieszy,że chociaż jedna psina ma szansę.
Misia będzie miała u mnie towarzystwo , nie będzie jej źle.

Mój ostatni tymczasik , Bella ,tez przyszła z mieszkania gdzie było 13 psów,przypuszczalnie nigdy w swoim ok.2 letnim życiu nie była na dworze.
Przez 3 miesiące dużo się nauczyła i jest najcudowniejszym psem pod słońcem.

Posted

[quote name='Agata69']
poker, ile potrzebujesz na sterylkę?

jeszcze nie wiem , u nas kosztuje na ogół 200 zł u niedużej suni.Ale na razie spokojnie,niech dojedzie,będziemy myśleć.