lilith27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 mysza ja i Ptyś poczekamy ja wiem, że sa piękniejsze i młodsze ale jak będziesz coś miała dla nas.......... dla niego to jest na prawdę cudowna psina pozdrawiam serdecznie Quote
mysza 1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a):mysza ja i Ptyś poczekamy ja wiem, że sa piękniejsze i młodsze ale jak będziesz coś miała dla nas.......... dla niego to jest na prawdę cudowna psina pozdrawiam serdecznie Dla mnie starsze mają więcej mądrości i lubię takie psy, nawet bardziej niż młode, ja będę pamietać ale domy tak się nie trafiają szybko niestety. Trzeba mu dużo ogłoszen zrobic. Trochę nie na tym wątku piszemy;) Quote
sloneczko76 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 mysza 1 napisał(a):Dla mnie starsze mają więcej mądrości i lubię takie psy, nawet bardziej niż młode, ja będę pamietać ale domy tak się nie trafiają szybko niestety. Trzeba mu dużo ogłoszen zrobic. Trochę nie na tym wątku piszemy;) masz racje mysza1 te mlodziki schodza jak cieple buleczki,a starszaki ciagle oczekuja z nadzieja ,ze to moze wlasnie dzis.......... Quote
sloneczko76 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a tutaj czemu nikt nie zaglada??????? Quote
teapot Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Erazm']Oto nasza kandydatka Ja ze swojej strony dodam, że tak żywiołowego, miziastego i całuśnego psiska dawno nie widziałam! Sunia jest wesoła i nie boi się gwałtownych ruchów... Jest śliczna!!! Quote
beka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Świat na głowie stoi, taki pies bez domu ..:( Quote
Erazm Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Niunia może jutro do domku ale mamy jeszcze inne bidy owczarki piekną 4 latkę długowłosą dzieci super, ale innych suk nie lubi:shake: Quote
mysza 1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja mam Panią, mogę podać kontakt- Pani ma dwa koty, bardzo zadbane, jej marzeniem było posiadanie psa, ale mieli mieszkanie, teraz wykańczają dom i szukają psa. To dobry dom, piesek mieszkałby w domu, była już wizyta przedadopcyjna, wypadła ok, ale zawsze możecie potórzyć. Pani mieszka w Tychach. Quote
Erazm Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mysza zajrzyj na to all może ten chłopak się nada, jest jeszcze jakaś sunia też pierdołowata ale ma 3-4 lata http://www.allegro.pl/item435067352_najlagodniejszy_owczarkowaty_psiak.html Quote
Recommended Posts