Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też miałam chętną osobę na szczeniaka onka:cool3:, tylko nie wiem czemu ostatnio się nie można z nia skontaktować, ale jak się tylko uda zaproponuje te psiaki

Posted

beka napisał(a):
Psiaki w okolicy Warszawy, a zainteresowani muszą przejść rozmowę z Erazm ......

Konieczna będą metryki do 7 pokolenia wstecz, wymiary kołnierzyka pradziadka, świadectwo ukończenia przedszkola, oraz dokument ze nigdy się nie jechało bez biletu.

No i jeszcze poświadczenie, że się nie używa adblocka - bo to jest karane na dogomanii.

Sorry Erazm nie mogłam się powstrzymać.

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Wcale nie dobrze - zapomniała dodać jeszcze pare szczegółow! :eviltong:
A nie chcesz wiedzieć w jakim wieku potencjalny opiekun rozpoczął współżycie? Jak często to robi i czy pies będzie musiał na to patrzeć?

Posted

Jak to niegrzeczna? Po prostu dbam o rozwój emocjonalny szczeniorów. Nie chcesz chyba, żeby właściciele dawali im zły przykład!
Tutaj sama sodomia i gomoria i degręgolada moralna!:mad::mad::mad:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Konieczna będą metryki do 7 pokolenia wstecz, wymiary kołnierzyka pradziadka, świadectwo ukończenia przedszkola, oraz dokument ze nigdy się nie jechało bez biletu.

No i jeszcze poświadczenie, że się nie używa adblocka - bo to jest karane na dogomanii.

O ja pierdziu! W życiu pięknym nie dostałabym psiaka od Erazm!:shake: ...nawet takiego z kiwającą główką do samochodu...:-(

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
O ja pierdziu! W życiu pięknym nie dostałabym psiaka od Erazm!:shake: ...nawet takiego z kiwającą główką do samochodu...:-(

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Koperku, bo to psy dla ELYTY ;):evil_lol:;):evil_lol:

Posted

Zaczynam kompletować dokumanty na zaś, ale co to jest adblock ?

Wysłałam zdjęcia maluszków w świat wraz kontaktem do Erazm.
Tylko nie uprzedziłam o tych wymaganiach.....

Posted

U szczeniorków cisza jak makiem zasiał, karma zawieziona i Lalka już w swoim domku w Lesznie:loveu:, zrobiłam parę setek kilometrów ijutro znów to samo więc padam na dziób. Siedzę na zadoopiu gdzie internet chodzi z szybkością żówia przywiązanego do marmurowego stołu.