Agata69 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dzisiaj dostałam od koleżanki psiary zdjęcia szczeniaka. Myśłałam że to zdjęcia z kalendarza, retuszowane, ale gdzie tam. Psa przyniosły dzieci z krzaków. Prawdopodobnie ktoś go wyrzucił albo podrzucił. Zresztą wszystko jedno. Pies siedział i był mocno zdezorientowany. Poszukiwania właściciela zakończyły sie standardowo, czyli niepowodzeniem. Psiak jest w DT. Zaznaczę , że w DT zapsionym i zakloconym po kokardę! Oczywiście szukamy mu domu. A teraz słów kilka o głównym bohaterze: PIesek jest..sunią. Ma 3 miesiące, jeszcze leje:mad:. Kolor jak widać, stąd imię TOFFI. Będzie średniakiem, w genach napewno szwęda sie jakiś labrador. Jest słodka, kochana, wesoła, jak to szczeniak. Poprosimy ładnie o allegro i ogłoszenia. Może się uda.... [ Quote
Kama2 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Alez slodziak :loveu:piekna dziwczynka. 3mam kciuki za nowy domek:kciuki:. Quote
Guest monia3a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Super fotki, niech właściciel je podpisze bo rozkradną bez jej wiedzy ;) Taka słodziutka suna na nich wyszła, nic tylko się zakochać :loveu: Quote
lilith27 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 mogę ją dać na gratce, jeśli wyrażasz taką chęć Quote
Agata69 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 lilith27 napisał(a):mogę ją dać na gratce, jeśli wyrażasz taką chęć Bardzo proszę. Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ta slodzizna dlugo domku szukac nie bedzie,:shake: jej pyszczek lapie za serducho. :lol: Quote
ATLANTYDA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ktoś kto się jej pozbył niech żałuje istne cudeńko ,a fotki widać że nie byle jakieś tylko profesjonalne. Tło ,kolory dobrane do suni :loveu::loveu::loveu:. Można je wykorzystać jako cegiełki na jakieś bidy jak koleżanka zgodę wyrazi :cool3:;) Quote
Weronikaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Toffi wygląda jak z jakiegoś kalendarza z pieskami !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Przepiękna, przecudna !!:multi: Szukaj domku , pięknotko ! :lol::lol::lol: Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzis ją wstawię na miejsce Aresa. To wyróżnione allegro i będzie jeszcze trwało 11 dni więc jest szansa duża że znajdzie domek ;) Quote
Edi100 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Kasia napisał(a):Dzis ją wstawię na miejsce Aresa. To wyróżnione allegro i będzie jeszcze trwało 11 dni więc jest szansa duża że znajdzie domek ;) Kasiu, Ty jak zwykle nie zawodna:) Quote
Kasia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Aukcja Toffi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=393780549 Trzymam kciuki aby przyniosła Jej nowy domek!!! :lol: Quote
Weronikaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Toffi znajdzie domek jak błyskawica ! Taka sunia piękna ! :bigcool: Quote
Kasia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Weronika13 napisał(a): Toffi znajdzie domek jak błyskawica ! Taka sunia piękna ! :bigcool: Na allegro juz 5 obserwatorów...;) Agatko czy jest jakis odzew? Quote
lilith27 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1486374_piekna_toffi_wloclawek.html i tutaj tez dałam z rozpędu http://www.zoonet.pl/Oferty/Ogloszenia_drobne/Sprzedam/Psy5/iID=647/ podałam Włocławek tak jak na ogłoszeniu allegro podałam też maila, jeśli to nie problem komórki nie dawałam z uwagi na to, iż nie wyraziłam w tej mierze zapytania Quote
Kasia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agatko jak sprawa Toffi? Jest juz jakiś domek na horyzoncie? Quote
Agata69 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Toffi znalazła dom we Włocławku. Na wybór domu nie miałam wpływu. Oby był on szczęśliwy. Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agatako mozesz jasniej, :crazyeye: jak to nie mialas wplywu, :angryy: jak nie mozesz odpowiedziec na watku to napisz PW. Quote
Recommended Posts