Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cioteczko- same cuda wynajdujesz! To psiaki z tego schronu, co ja myślę?? Wstawić go na forum labradorów?? Jak tak to proszę kilka słów o małym i nr kontaktowy lub mail! Quote
teapot Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Blondas wypatrzył blondaska! ;) A jak ma na imię nasz rożowonosy przystojniak? Quote
Koperek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 teapot napisał(a):Jaką on ma linię! :loveu: A bo mlody jeszcze i schroniskowy...:roll: Quote
teapot Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wygląda naprawdę zdrowo i zachęcająco - taki mniamaśny biszkopcik :loveu::loveu::loveu:- domek szybko powinien go wypatrzeć! Quote
Erazm Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Oby, oby zastrzegłam, ze jeśli nawet ktoś się zgłosi do schronu to najpierw rozmowa i wizyta:mad: Quote
teapot Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 I tutaj raczej bym optowała za "ciap ciap", bo już kilka razy czytałam na allegro o reproduktorach bez papierów co to dużo ładnych dzieci dają :mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 teapot napisał(a):I tutaj raczej bym optowała za "ciap ciap", bo już kilka razy czytałam na allegro o reproduktorach bez papierów co to dużo ładnych dzieci dają :mad::mad::mad: Ja tam i tak piszę w ogłoszeniach że psiak ciachnięty. Na dzień dobry :) Quote
violka49 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witam serdecznie....wreszcie po tygodniowej próbie logowania udało mi sie wejść na forum MAM CHĘTNEGO DO ADOPCJI LABCIA!!!!!!!! jest to mój kolega z pracy, pokazałam mu labcia dzis rano na forum i od razu sie w nim zakochał :loveu: mieszka pod Krakowem......bardzo proszę autorkę wątku o pilny kontakt ze mną na GG 5334707 Quote
sacred PIRANHA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witam:) ja szukam labkowatego dla znajomych, najchetniej wlasnie juz podrosnietego:) mozna jakies blizsze info o nim? gdzie dokladnie sie znajduje? domek bylby w Zamosciu. Quote
teapot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 I imienia! Chyba, że Erazm znasz imię przystojniaka tylko trzymasz w tajemnicy przed nami! :eviltong: Quote
Cekinka13* Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zróbcie mu allegro - to podstawowe ogłoszenie. Napiszcie w nim, że psiak przed adopcją zostanie wykastrowany, aby nie trafił w ręce pseudohodowcy. Cudny jest, rzeczywiście bardzo podobny do labka, napewno szybko znajdzie domek :loveu: Quote
teapot Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 I co tam u Ciebie przystojniaczku? Czy Ty na pewno nie jesteś czyjąś zgubą? Ma tak piękne futerko, że nie wygląda na podrzutka... Quote
Isadora7 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Powiem w tajemnicy, wiem bo maczałam w tym palce - labek ma domek. Quote
teapot Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ty to masz szczęśliwe te palce...pomyśl tylko co mogłabyś zdziałać całą dłonią!:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts