BBeta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Tacyt dziś obchodzi urodziny - 15 lat :loveu: Wszystkiego najlepszego! ;) Quote
BobowitaMW Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Magda&Bloom napisał(a): Tacyt dziś obchodzi urodziny - 15 lat :loveu: Piękny wiek! Wszystkiego NajlePSIEGO! :new-bday::tort::BIG::bday: Quote
Cockermaniaczka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :loveu: wszystkiego naj dla Tacytka:loveu: Quote
magda_z Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witamy! Śliczne spanielki :loveu: I wszystkiego najlepszego dla Tacyta :new-bday: Quote
Magda&Bloom Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dzięki za miłe słowa! :loveu: więcej zdjęć staruszka :evil_lol: i Blooma :cool3: Bloom pogubił łapki :p Quote
Magda&Bloom Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jeszcze brykający Tacyt :loveu: Quote
Izuuus Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://images34.fotosik.pl/446/23487c7827cb4091med.jpg jakie słodziutkie misie :loveu: Quote
akira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 i to jak słodziutkie :loveu: Ale ślicznie sobie podskakuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Tacyt jest niesamowity - ostatnio biega jak nakręcony :crazyeye: a Bloom dziś upolował myszkę, zagryzł ją i przyniósł mi w prezencie fuj ohyda :evil_lol: Nie ma to jak prezęty prosto z psa .. pyska :evil_lol: Quote
Magda&Bloom Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Tacyt jest niesamowity - ostatnio biega jak nakręcony :crazyeye: a Bloom dziś upolował myszkę, zagryzł ją i przyniósł mi w prezencie fuj ohyda :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Tacyt jest niesamowity - ostatnio biega jak nakręcony :crazyeye: a Bloom dziś upolował myszkę, zagryzł ją i przyniósł mi w prezencie fuj ohyda :evil_lol: nie dobra pani, prezenciku nie docenia:shake: moja to tylko kamienie umie upolować:evil_lol: cały czas je do domu znosi:evil_lol: Tacyt chce pokazać,że ci się pomyliło z tym wiekiem ;p Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Spóźnione życzonka urodzinowe dla Tacyta, 100 lat, dużo, dużo zdróweczka i góry smaczków. :BIG: :new-bday: :beerchug: :drink1: :cunao: :laola: Quote
Magda&Bloom Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Asia - wielkie dzięki :) Trochę mnie tu nie było, ale ostatnio mało czasu było, żeby cokolwiek napisać a już na pewno żeby jakieś zdjęcia porobić. Pozdrawiam i postaram się coś skrobnąć wieczorem :loveu: :) w weekend jedziemy na zawody do Złotoryi, będą to nasze pierwsze halówki. Jestem b. ciekawa jak Bloom zareaguje na nową sytuację i sztuczną trawę (mam nadzieję, że nie będzie chciał jej zjeść hihi) W związku z tym była dziś z młodym na dworcu, żeby mu pokazać hale. Na początku był trochę rozkojarzony, ale szybko udało mi się go skupić. Tak sobie poćwiczyliśmy chodzenie przy nodze, siady, warowania itp. Dzisiaj w ogóle był bardzo męczący dzień. Bo najpierw stajnia, potem dworzec następnie trening, który nie wyszedł zbyt dobrze :evil_lol: potem puściłam Blooma kilka razy za liskiem :p i jeszcze pojechałam z futrami do lasu na godzinę. Ja padłam, psy też :loveu: Tacyt, dzisiaj również biegał za liskiem, on jest niezmordowany. Muszę go kiedyś nagrać. Jest co oglądać :lol: Pozdrawiam ps. Trzymajcie kciuki za spaniela w weekend :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Magda&Bloom'] w weekend jedziemy na zawody do Złotoryi, będą to nasze pierwsze halówki. Jestem b. ciekawa jak Bloom zareaguje na nową sytuację i sztuczną trawę (mam nadzieję, że nie będzie chciał jej zjeść hihi) [/quote] Oczywiście, że trzymamy kciuki! :loveu: :multi: Quote
Izuuus Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Będziemy trzymam kciuki za młodego :loveu: Quote
akira Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja również będę trzymać za was oboje kciuki :) powodzenia :) Quote
Alaskamal Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oba psiaki - cudeńka:loveu: No i oczywiście też trzymamy kciuki :) Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 moja ulubiona para spanieli na forum:loveu: Quote
BobowitaMW Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I co? Jak Wam poszło na zawodach? Pewnie jeszcze parę biegów przed Wami. Powodzenia! :cool3: Quote
Magda&Bloom Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Już jesteśmy - zawody poszły bardzo dobrze w sobotę zajęliśmy w łącznej klasyfikacji I miejsce dzisiaj złapaliśmy w jednym przebiegu dentkę, ale biegi były bardzo udane. Jestem mega zadowolona, Bloom spisał się dzielnie na pierwszych w życiu halówkach :cool3::multi::multi::multi::multi: A Tacytek cieszył się jak szczeniaczek jak przyjechaliśmy :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje dla Blooma :multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts