BobowitaMW Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Magda&Bloom napisał(a):hihi to nie hala :P Serio? Dałabym sobie głowę uciąć, ze hala :lol: To gdzie Wy ćwiczycie, że potrzebujecie wykładziny? Quote
Anza&Hacker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bloom wygląda super na tych fotach :loveu: Quote
ito Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a pojechaliśmy pod decathlon i tam jest ogrodzony plac z wykładziną Anza - dzięki może uda się z innego konta :P Quote
Rauni Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Fajnie, że macie możliwość poćwiczyć na wykładzinie :). Bloom jest słodki, te jego miny są rozbrajające. A Evo na ostatniej fotce strasznie Bravę przypomina. Quote
ito Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Rauni napisał(a):Fajnie, że macie możliwość poćwiczyć na wykładzinie :). Bloom jest słodki, te jego miny są rozbrajające. A Evo na ostatniej fotce strasznie Bravę przypomina. we Wrocławiu też jest identyczna wykładzina pod decathlonem , ale z tego co pamiętam to dużo węższe jest to boisko, sprawdzę w środę. Ale nie można porównać tej wykładziny z wykładziną z zawodów agilitowych Quote
BobowitaMW Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='ito']a pojechaliśmy pod decathlon i tam jest ogrodzony plac z wykładziną Ahaaa... to fajnie macie :) Śliczne agilitowe zdjęcia Quote
Magda&Bloom Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='BobowitaMW']Ahaaa... to fajnie macie :) Śliczne agilitowe zdjęcia :loveu: jeśli tak się podoba to jeszcze takie dam :loveu: Quote
BobowitaMW Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Magda&Bloom']jeśli tak się podoba to jeszcze takie dam :loveu: Ojej, specjalnie dla mnie foootki :loveu: Śliczne :) Zwłaszcza Bloomosław z przygryzionymi/podwiniętymi fąflami :eviltong: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Piękne zdjęcia :loveu: No i pomysł z boiskiem pod Decathlon'em jest genialny!!! :Cool!: Szkoda tylko, że u nas Decathlon jest poza Wrocławiem, a ja jestem jeszcze na razie w grupie nie zmotoryzowanych :roll: Quote
Magda&Bloom Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Śliczne Zwłaszcza Bloomosław z przygryzionymi/podwiniętymi fąflami apropo podwiniętych fafli Bloomik tak się nakręcił w nowym miejscu, że jak miał chwilę na odpoczynek to przez cały czas szczekał i był zniesmaczony hehe Kasia, Anza - dzięki pozdrawiam Quote
Magda&Bloom Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Bloom "instruktor", pomaga mi w prowadzeniu jazd :) a Evoczek przeszkadza :P Quote
Magda&Bloom Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 teraz tak patrze jaki zarośnięty był Bloomen na tych ostatnich fotkach hihi taki niewyjściowy pies :P a Evok jak zwykły stajenny kundel... hehe Pozdrowionka Quote
Magda&Bloom Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Bloom w nowej obroży, teraz chłopaka przynajmniej trochę widać :) Quote
Magda&Bloom Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Lucky.']A co to za obroża ?:P http://www.piesmysliwski.pl/go/_info/?id=822 Pozdrawiam :cool3: Quote
BobowitaMW Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://i48.tinypic.com/260pldc.jpg :loveu::loveu: Jaaaaki "mniamuśny" (jak to mawiała moja pani od historii dwujęzycznej :eviltong:) Od razu humor się poprawia! :loveu: Quote
Magda&Bloom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 kilka nowych fotek piłkowo - dyskowych Quote
Magda&Bloom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 to była rozgrzewka tylko :D średnio uchwycone momendy, ale tak to jest jak się jest rzucającym i fotografującym jednocześnie hihi Quote
Magda&Bloom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bloom może tylko pozazdrościć, no cóż spaniel i latające dyski to chyba nie to ..ale znowu aż taki poszkodowany nie byl :) i jaki dumny z upolowanego talerza hihi Quote
Magda&Bloom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 i na wszelki wypadek trzeba było uciec ze zdobyczą hehe potem chłopaki się poganiały Pozdrawiam :) Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czemu spaniel nie do frisbe ? ;dd Ale Evo to miSZCZ ! A momenty uchwycone świetnie moje zdjęcia w ruchu to jakaś masakra ;;p Quote
Magda&Bloom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Czemu spaniel nie do frisbe ? ;dd nie wiem jak reszta, ale mój ma problem z patrzeniem w górę za talerzem i nie potrafi skojarzyć, że za tym się biegnie i łapie w górze, on woli poczekac az spadnie i wtedy łapie zdobycz, no cóż w końcu pies myśliwski :) a tak apropo ma ktoś spaniela który łapie talerze w locie? z chęcią bym pooglądała. Ja uparta jestem i wierzę że kiedyś uda mi się Blooma nauczyć łapania w locie :P A momenty uchwycone świetnie moje zdjęcia w ruchu to jakaś masakra ;;p dzięki :) pozdrawiam Quote
Recommended Posts