Izuuus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Piękne zdjęcia. Widać psiaki się wyszalały. Ładne miejsce ;) Quote
cockermaister Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej :) śliczne fotki :loveu: pieski piękne :loveu::loveu: a ja was szukałam w sobote i nie mogłam was znaleźć :roll::roll: Quote
Rauni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wow, jaki dzielny skaczący do wody pyrek!!! I jaki wielki! Fajne wakacje :) Quote
Magda&Bloom Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 sandrulka ale musiał być ubaw jak psiaki skakały do wody ;-) oj był ubaw nieziemski :) Izuuus - dzięki cockermaister - szkoda, że nas nie znalazłaś, pewnie dlatego, że ja ciągle z psami jak nie na jeziorze to na spacerze w lesie, albo na wycieczce rowerowej hihi Rauni - młody przekonał się do wody w końcu :cool3: a wakacje były naprawdę ekstremalne. Czasowa - bardzo udane :loveu: Quote
Magda&Bloom Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Jeszcze kilka fotek :eviltong: Quote
Magda&Bloom Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Baloty to super zabawa, Evo był w 7 niebie, Bloom może w 5 :eviltong: ale jak się rozkręcił to też mu się podobało. cd fotek z balotów nastąpi wieczorkiem :cool3: Dzisiaj Evo podczas zabawy piłką stracił ostatniego kła :multi: no i po raz pierwszy pokonał na czysto kombinację przeszkód hopka-tunel prosty-tunel zakrecony i z powrotem :p a Bloom po takiej przerwie zrobił slalom bezbłędnie i ładnie ćwiczył na kombinacjach :loveu: jestem dumna z psiaków :grins: :klacz: Pozdr. Quote
Czasowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Widzę, że psiaki z jesieni zadowolone :razz: Quote
sandrulka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://i25.tinypic.com/2e0nz1d.jpg z górki ... i http://i32.tinypic.com/35mea6d.jpg pod górkę :cool3: ładne zdjęcia! ucałuj psiaki! Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 >>klik<< Super! A co tu tak cichutko? ;) Quote
Magda&Bloom Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 sandrulka dzieki psiaki wycalowane:eviltong: Klaudysiaczek - witaj :p Quote
Magda&Bloom Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 filmiki z wczorajszej zabawy Evoka na torku (juz potrafimy robić krótkie sekwencje, nie jest łatwo nadążyć za tym psem, ale chyba juz mam na niego knifa :evil_lol:) View My Video View My Video Quote
Magda&Bloom Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Tacytek :) muszę nadrobić zaległości, bo ostatnio Tacytek jest zaniedbany fotograficznie, no i przydałaby mu się wizyta u fryzjera hihi W przyszłym tygodniu wybiorę się z całą trójką :evil_lol: Pozdrawiamy :p Quote
Rauni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Super Evoczek popyla! I ładnie się wysyła! Brava się dopiero uczy, wrodzoną tendencję ma niestety bardziej w stylu "jestem przyklejona do pańci i cały czas na nią patrzę", jeszcze takiego egzemplarza nie miałam :evil_lol:. Tylko przypadkiem go nie ogol na łyso :diabloti: :mad:. Quote
Magda&Bloom Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Klaudysiaczek - dzięki :lol: Czasowa - jak zobaczyłam tą trawkę to odrazu psiaki tam wpakowalam :eviltong: Rauni - Evoczek nauczył się wysyłać do tunelu w jeden trening :p mądra bestia z niego :evil_lol: A do fryzjera to tylko w ramach socjalizacji, towarzystwa i doprowadzenia kłaczków do ładu poprzez wyczesanie :cool3: Quote
Lucky. Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tacytek piękny :) Jaki aparatem zdjęcia robisz ? Quote
Anza&Hacker Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Śliczne maluchy w trawce :loveu: Mojej małej jeszcze tunele nie idą za bardzo - ale wszystko przed nami :cool3: Quote
Magda&Bloom Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Lucky. - sony alfa 350 Anza - serio? a jak często ćwiczysz z małą? Evok uwielbia tunele :p teraz zaczynam robić odwołania od tunelu na inna przeszkodę i taką kombinację udało się zrobić za 5 razem hahaha szalony pies :diabloti: Quote
Magda&Bloom Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 gdzie te ptaszki się schowały? :evil_lol: popołudniowa przechadzka dziadka Tacyta po ogrodzie :loveu: szczęśliwy pyrek z dużą piłeczką, którą można zaganiać :cool3: Quote
Recommended Posts