Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nakręć, nakręć, tylko uważaj, bo ja jak ostatnio wzięłam aparat, żeby nakręcić jak pieski pływają i bawią się nad wodą, to niestety mi go utopiły... :shake: i właśnie wrzuciłam na youtuba swój ostatni filmik...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne filmiki. Widzę,że Bloom nawet zabawe z Evo przerwie żeby przybiec do pańci na komende :cool3: A Evo ślicznie robi 'siad' i ładnie skacze ;)
W ogóle jest taki przesłodki, fajnie się razem z Bloomem bawi i szybki jest jak biegli za tą piłeczką.

Pozdrawiamy i mizianko dla psiaków :loveu:;)

Posted

noo Bloom jest gigantem - taki grzeczny się zrobił :loveu:, czego nie można powiedzieć o Evo :diabloti:

Ten od zabawy się nie odrywa jak go wołam, ale już zaczęłam dzisiaj nad tym pracować także efekty powinny być za niedługo widoczne :p

Evo faktycznie zaczyna odrywać się od ziemi, wcześniej tego nie zauważałam, a teraz nawet drąga na ziemi przeskakuje z zapasem, potrafi już czasami się tak wybić, że wskoczy na kanapę :placz: brrrr

no cóż rośnie psinka rośnie :eviltong:

pozdrawiam

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
noo Bloom jest gigantem - taki grzeczny się zrobił :loveu:, czego nie można powiedzieć o Evo :diabloti:

Ten od zabawy się nie odrywa jak go wołam, ale już zaczęłam dzisiaj nad tym pracować także efekty powinny być za niedługo widoczne :p

Evo faktycznie zaczyna odrywać się od ziemi, wcześniej tego nie zauważałam, a teraz nawet drąga na ziemi przeskakuje z zapasem, potrafi już czasami się tak wybić, że wskoczy na kanapę :placz: brrrr

no cóż rośnie psinka rośnie :eviltong:

pozdrawiam

zaraz z malucha zrobi się dorosły psiak,młodość tak szybko mija...
pozdrawiamy! drapanko dla całej trójki!

Posted

Taaak, dzisiaj to był jego pierwszy raz :)

praktycznie od razu załapał o co w tym chodzi :p

wieczorem zrobiłam mu krótką sesję i biegał już na 10 poziomie ale przez bardzo krótki czas, stopniowo będę mu wydłużała.

Jutro "moje dzieci" mają zawody konne - trzymać kciuki :eviltong:

pozdrawiam