Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co Ty, to normalne szczeniakowe zabawy. Agresji to się trzeba bać u lękliwych psów, a ten jest fajnie zsocjalizowany, pewny siebie i zrównoważony.
I na Sagi (gończej) zdecydowane "wrrr" reagował bardzo dobrze, odpuszczał nękanie jej i sobie szedł, więc jak spaniele będą miały dość to mu wytłumaczą, co o tym sądzą.
Aczkolwiek uprzedzam, że owczarki lubią robić zaczajki i napadać znienacka na spaniele :cool3: ale jakoś Sunday nic się od tego nie dzieje, od czasu do czasu spuszcza Vigo nieszkodliwy łomot i jest git.

Posted

... no kurcze przekonałyście mnie :lol:

jestem ciekawa kto tu kogo będzie napadał. Bloom uwielbia polować na Tacyta, może na małą pyranie też zapoluje :evil_lol:

Jestem dobrej myśli i będę zdawać relację z życia spanieli i pyranii na bieżąco :eviltong:

Na szczęście idzie wiosna już ja im wymyślę zajęcia :diabloti:

Posted

A ja mam jednego psa i w zupełności mi wystarcza (ten drugi to mój, ale babci:cool3:). A jedyny pies na jakiego mój tata się zgadza to owczarek niemiecki, ale dopóki Ziutek jest to nie ma mowy o owczarku :-(
Za to mam moje małe złotko i to się liczy :cool1::evil_lol:

Posted

To chłopiec będzie nazywał się EVOLUTION w skrócie EVO :cool3:

a teraz mój ukochany spanielo-sprinter :megagrin:

1. Wrzuta.pl - 100_5921

początek tunel miękki i piłeczka (mój tato myślał że Bloom ma przebiec jeszcze drugi tunel dlatego dalej kręcił haha)

2. Wrzuta.pl - 100_5922

tutaj już tunel miękki i sztywny

3. Wrzuta.pl - 100_5923

4. Wrzuta.pl - 100_5924

5. Wrzuta.pl - 100_5925

potem ćwiczyłam wchodzenie do tunelu (do odpowiedniej dziury) filmików już nie mam bo tacie zmarzły ręce ;)

u nas dziś potwornie wieje, ale przynajmniej nie leje tak jak wczoraj :cool3:

pozdrawiam