Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Jasne! Wygląda jak młodziutki piesek!:loveu:
Zmienił się na przełomie tych 15 lat? Czy cały czas się tak zachowuje? :D Bo słyszałam, że spaniele zostają szczeniakami do końca życia:D :evil_lol::diabloti:

Posted

Tacyt na swój wiek jest w bardzo dobrej kondycji a czy się zmienił, trudne pytanie. Często zdarza mu się myśleć, że nadal jest młody, szybki i zwinny i pod tym względem można by było powiedzieć że nie zmienił się bo patrząc na jego zachowanie i wygląd widać, że czuje się świetnie. Jednak patrząc na całokształt można zauważyć różne problemy np. rozjeżdżające łapy, częstotliwość spania, upierdliwość chyba tak jak u starych ludzi, czasami dostaje napadu pt. biegamy i dostajemy głupawki - wtedy trzeba go zatrzymać bo w rozpędzie potrafi walnąć w szafkę i inne przedmioty - wariat.
Ma spóźniony refleks czasami wynikają z tego b. śmieszne sytuacje, jest głuchy i muszę się z nim porozumiewać na migi ( śmieję się że Tacyt czyta z ruchu ust) Czasami potrafi zaskoczyć i mimo wieku bardzo szybko się uczy obserwując Blooma.

Pozdrawiam :p

Posted
Posted

swietne zdjęcia, http://images23.fotosik.pl/221/591306a6cd7f9c51.jpg zwrok Blooma jest zabójczy:loveu:
moja też uwielbia pluszaki, czasami się zdarza, że nie wytrzymują nawet godziny bo cały plusz wyciągnie:D ale mam ich dużo to może im robic co chce:evil_lol: Ona uwielbia wszystkie zabawki, którymi może się ze mną ciągnąć:D i te piszczące:D tylko lanej gumy nie tknie:shake:

http://images27.fotosik.pl/265/f8376103e7c673bf.jpg a z tego misia coś zostało?:evil_lol:

i jak wam idzie z aglity?