Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tfu, tfu,tfu!
Nawet jeszcze cieczki nie ma, wszystko w projekcie.
Na razie suka przebadana pod wszystkimi newralgicznymi katami, czyli standardowo biodra, lokcie, oczy a do tego jeszcze rzepki i serducho wnikliwie.
Chcemy miec z Anka pewnosc, ze suka zdrowa, zanim ja rozmnozymy.
Cieczke powinna dostac na przelomie maja i czerwca i jezeli nic nie stanie na przeszkodzie, bo roznie bywa, jedziemy do Finlandii do Gazzziego na harce :loveu:
Co prawda przygotowuje sie do tych maluchow, jak do wlasnego porodu :crazyeye: tylko bardziej bede przezywac :p

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Tfu, tfu,tfu!
Nawet jeszcze cieczki nie ma, wszystko w projekcie.
Na razie suka przebadana pod wszystkimi newralgicznymi katami, czyli standardowo biodra, lokcie, oczy a do tego jeszcze rzepki i serducho wnikliwie.
Chcemy miec z Anka pewnosc, ze suka zdrowa, zanim ja rozmnozymy.
Cieczke powinna dostac na przelomie maja i czerwca i jezeli nic nie stanie na przeszkodzie, bo roznie bywa, jedziemy do Finlandii do Gazzziego na harce :loveu:
Co prawda przygotowuje sie do tych maluchow, jak do wlasnego porodu :crazyeye: tylko bardziej bede przezywac :p

Dlaczego tak odpowiedzialnych ludzi na tym świecie jest tak mało?

Posted

Ja mam fiola na punkcie flatow i dlatego nie rozmnozylam Rivki, ktora ma i championa zrobionego i Caciba udalo sie jej dostac. Nawet te biodra B moznaby przeskoczyc. Ale po pierwsze: rodowod taki sobie, jak to przy pierwszym psie sie czesto zdarza - nie ma sensu przedluzac.
Po drugie jej ADHD - ja z tym sobie radze, ale nie chcialabym, zeby ktos wsciekal sie na nadpobudliwego szczeniaka po takiej matce.
No i wyrazna sklonnosc do roznych klopotow zdrowotnych: guzek na listwie mlecznej przed skonczeniem 5 lat to patologia, powiedzial moj wet.
Zaluje tylko, ze nie wysterylizowalam jej wczesniej, mozeby tego guzka nie bylo :(