Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siemionka napisał(a):
Erazm najpierw przeczytalam na privie a teraz to =], i teraz juz wiem o co chodzi =]. Zobacze co da sie zrobic, pogadam dzis z kolega moze pojechalibysmy jego samochodem, jezeli nie to bede kombinowala pociagiem, a kiedy mniej wiecej trzeba by psiaka zawiezc?

Psiak powinien najdalej być jutro w nowym domku. Tylko musiałabyś do mnie przyjechać. Ja mam trzy potwory teraz nie dam rady. W tym jeden wąłsny padaczkowy w te upały.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siemionka napisał(a):
O kurka do jutra to na pewno nie dam rady, myslalam raczej o srodzie-czwartku. Ale moge ewentualnie zabrac go do siebie zeby
Cie troche odciazyc

Rozmawiałam z dziewczyną jeszcze środa z wielkim bólem byłaby aktualna. Bo potem dopiero (i tylko) poniedziałek)

Posted

Strasznie kiepsko ze tak wyznaczone terminy, zobacze co da sie zrobic bo ogolnie musze byc codziennie w stajni, moze namowie kolege to samochodem bedzie szybciej. A jak bedzie musial czekac do poniedzialku to moge zabrac do siebie malego

Posted

poznalam dzis malucha ktory pojechal do Łodzi :loveu: slodziak z niego wielki ale mala sierotka z niego :cool3:
Okazuje sie ze nawet bedzie mieszkal blisko mnie :cool3::loveu:

Posted

Ayia napisał(a):
poznalam dzis malucha ktory pojechal do Łodzi :loveu: slodziak z niego wielki ale mala sierotka z niego :cool3:
Okazuje sie ze nawet bedzie mieszkal blisko mnie :cool3::loveu:

A ja siedzę i mi tęskno za nim :-(

Posted

Ayia napisał(a):
podejzewam bo przeslodki byl... ale pomysl ze juz ma dobry, kochany domek w ktorym bedzie rozpieszczany jak tylko moglby byc :cool3::loveu:

Wiem w końcu sama ten domek wybrałam :)

Posted

Ayia napisał(a):
a beda jakies wiadomosci o małym? :cool3:

Myśle, że z tym nie będzie problemu. Bo ja hyhy na pewno popukam i popytam. Poza tym dziewczyna się zapoznała chyba na dłużej z wolontariuszką która sprawdzała domek. I nie dziwię się.

Posted

Hihi synek goldenki w typie bernardyna.
Został jeszcze jeden chłopczyk- czarny, podpalany bliźniaczo podobny do malucha, który trafił do Łodzi.
Szukamy domku!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Erazm']Sunia jest w fundacji Emir
Ostatni maluch szuka domu!!!!!!!!

Witam :)

W ostatnią sobotę byłam w Klembowie - pracuję w lokalnej gazecie i chciałam w miarę posiadanych możliwości nagłośnić pieski do adopcji. Pani Celina i p. Leszek pokazali mi jedno ze szczeniąt i wspomnieli, że miał mamusię goldenkę, duzo rodzeństwa, które już opuściło azyl, więc... to chyba właśnie Pedro:

A tutaj z p. Celiną:

Jutro ukaże się w sąsiedniej gminie gazeta z jego zdjęciem oraz malutkimi "topielcami" z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117876

Mam nadzieję, że może znajdą dom...?
Pozdrawiam ;)