Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo przepraszam, ale od prawie dwóch lat szukam suczki, która jest miotową siostrą mojej suczki; nie chcę wdawać się teraz w szczegóły, ale obie siostrzyczki wykupiłam ze złych warunków a tą gorzej ( b.zle) zsocjalizowaną moja koleżanka wydała osobie, jak się potem okazało nieodpowiedziej. Bardzo bym chciała naprawić tamten błąd i nadrobić czas. Proszę o kontakt 0- 602 22 83 89

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo proszę o przysłanie więcej fotek matki ( o ile to możliwe) na toz.zakopane@gmail.com ; z adopcją poczekam do momentu wydania wszystkich szczeniąt; nie rozmnażam psów, choć moja suka nie jest wysterylizowana; gdzie ( miejscowosc) należałoby ją odebrać?

Posted

sajtka napisał(a):
Bardzo przepraszam, ale od prawie dwóch lat szukam suczki, która jest miotową siostrą mojej suczki; nie chcę wdawać się teraz w szczegóły, ale obie siostrzyczki wykupiłam ze złych warunków a tą gorzej ( b.zle) zsocjalizowaną moja koleżanka wydała osobie, jak się potem okazało nieodpowiedziej. Bardzo bym chciała naprawić tamten błąd i nadrobić czas. Proszę o kontakt 0- 602 22 83 89

sajtka napisał(a):
bardzo proszę o przysłanie więcej fotek matki ( o ile to możliwe) na toz.zakopane@gmail.com ; z adopcją poczekam do momentu wydania wszystkich szczeniąt; nie rozmnażam psów, choć moja suka nie jest wysterylizowana; gdzie ( miejscowosc) należałoby ją odebrać?

OK jest wielka szansa że to jednak ta poszukiwana sunia. Wszystko na to wygląda. Za kilka dni zapewne sprawa sie wyjaśni.

Posted

Isadora7 napisał(a):
OK jest wielka szansa że to jednak ta poszukiwana sunia. Wszystko na to wygląda. Za kilka dni zapewne sprawa sie wyjaśni.

Ojej, alez by to bylo pieknie gdyby sunia okazala sie TA sunia. Trzymam kciuki.

Posted

AnkaRa napisał(a):
Ojej, alez by to bylo pieknie gdyby sunia okazala sie TA sunia. Trzymam kciuki.

Dokłądnie tak, cóż najlepsze scenariusze pisze [FONT=Impact]SamoŻycie[/FONT] :p

Posted

AnkaRa napisał(a):
Sunia z maluszkami niech sie nie chowa!
Czy sa jakies wiesci w sprawie suni? Czy to TA, ktorej szukano????

Wszystko na to wskazuje, ale trzeba poczekać jeszcze . Sajtka nie ma w tej chwili możliości przyjechać (pół Polski by musiała)

Posted

Isadorka, obiecywałam że nie wlezę na dogo i nie będę miała nic wspólnego z adopcjami, bo okazało się, że jestem nieodpowiedzialnym kretynem, który powinien zająć się malowaniem paznokci, a nie adopcjami chce jednak dokończyć to, co zaczęłam. Znajdź kogoś kto weźmie taksówkę i pojedzie po maluchy.To nieduży koszt, który zwrócę z przyjemnością.

Posted

Ostatnie dwa szczyle od goldenki są u mnie. Piękny czarny chłopczyk i brązoworuda panienka. A Dziewczynka jest bardzo śmiała, duża, łakoma i ma... niebieskie oczki. Chłopczyk jest od niej duzo drobniejszy i bardzo tchórzliwy i nieśmiały. A i tak jest prawie dwa razy większy od Rambiego.

Posted

[quote name='Erazm']Wesoło u Isadory:evil_lol:
Biedny Rambuś:-(

Rambuś na "dragach" cały czas :-(
A szczyle spokojne, nie szczekliwe. Chłopczyk potwornie strachliwy, ucieka jak tylko zrobi się jakikolwiek ruch. Ona przylepa od razu całuski rozdaje.

Mam nadzieję ze dziewczynę dziś facet odbierze. Obawy mam bo oczywiście nie zostawili tej co prosiłam (miała być łaciata). Ale może gość się zakocha. Ona taka trochę z husky mająca. Pyszczydło i te niebieskie oczy, sierść też. Śmieszna jest, bardzo ładna.

Trzymać kciuki aby facet zabrał dziewczynkę, bo jak zostanę z dwoma to kanał :lol:, zawał, astma i co tam jeszcze.:lol:. Wczoraj myślałam że nie dojdę do siebie. Targanie dwóch szczyli przez Warszawę komunikacją to duże wyzwanie. Zakładając jeszcze, że każde z nich o dobre 2 razy wieksze od Rambiego.

Wygląda na to ze chłopczyk poczeka też do poniedziałku, jakoś nikt sie nie zgłasza z możliwością transportu Warszawa-Łódź.

Posted

siemionka napisał(a):
Isadora ma moge wziac maluchy, wczoraj oddalam Sunie, dzis mialam miec spanielke ale nie bede miala i generalnie mam wolne mieszkanie =]

Wieczorem i tak się odezwę jakoś do ciebie. Jak facet jednak weźmię ta sunię, a mnie się uda cudem transport do Łodzi znaleźć to będzie z głowy. Ja zostanę z dwoma to raczej na bank ciebie jednym uraczę.

Posted

Erazm najpierw przeczytalam na privie a teraz to =], i teraz juz wiem o co chodzi =]. Zobacze co da sie zrobic, pogadam dzis z kolega moze pojechalibysmy jego samochodem, jezeli nie to bede kombinowala pociagiem, a kiedy mniej wiecej trzeba by psiaka zawiezc?