Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda, ja wróciłam o 1 - niewiele lepiej niż Ty ;-)
A na 7,10 dzisiaj szkoła....wwrrrrrr

Gratulacje jeszcze raz dla wszystkich :-)

My w szoku, że mój nic niejedzący wypłosz stanął na 4 lokacie, spodziewaliśmy się bdb :-)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adsum napisał(a):
Zdjecia jak zwykle na goldenfoto:lol: Reszta z klubowej jak poczta dostarczy plyty od innych "pfotografow"

Magda - na jednym zdjeciu mam minę boską - sędzia pokazał mi które miejsce zajął Borys w wyborze o Najlepszego Psa w Rasie ;)

Posted

[quote name='Gazuś']Nie widze zdjęć :(
Ja też :cool3:, ale w moim wieku to wytłumaczalne :diabloti:!
Zgadzam się z przedmówcami:

1. Brawo dla organizatorów :multi:, co prawda mało nie rzuciałm pani z sekretariatu dogom kanaryjskim na pożarcie :angryy:, ale reszta OK. Oczywiście muszę się trochę poczepiać ;). Czy ringi muszą mieć kształt kiszki? Przy tej pogodzie ludzie nie wyrabiali na zakrętach i z wdziękim walili łbami w drągi od sędziowskiego namiotu. Myślę, że kwadrat byłby lepszym rozwiązaniem. O parkingu nie powiem już nic :angryy:
  2. Rozetki fantastico! I starszliwie posiadaczom zazdrościmy (pal sześć puchary, jakoweś naczynia w domu posiadam :evil_lol:). Łasice - SUPER pomysł. Maluchy dumnie aportujące swą zdobycz po ringu to był TAAAAKI :loveu::loveu::loveu: widok!
  3. Zdjęcia proszę! Znowu niewiele widziałam (i tak robię postępy, dawniej nie widziałam nic bo z parkingu niewiele widać :evil_lol:, a tym razem dokładnie obejrzałam dziewczynki). Dziewczyny do roboty proszę!
  4. Magda - dlaczego taplałaś się po przydrożnych błotach! Mało Ci było :diabloti:?!
  5. Gazusi nawet mnie widziałam, ale może i lepiej :shake:. Po występach Tolka sromota mniejsza :evil_lol:

Posted

Tolutkowa, niestety ja miałam psa pokazującego się nie lepiej - Doc + deszcz = szmatka na ringu :( :(
Mój pies musi mieć 40 stopni i prażące słońce - to jest pogoda DOCKOWA :-)

Posted

Gazuś napisał(a):

no właśnie - taka pogoda to też idealne warunki dla mojego Raptusa - im większy upał tym lepiej :pw taki deszcz i chłód nic mu się kompletnie nie chce:shake::diabloti:

Posted

jest!
A teraz cos smiesznego:
To byla konkurencja para hodowlana (abstra***ac juz od tego, ze obydwa wygladaja jak dwie rozna rasy:p) nalezaloby ja jednak nazwac Synchroniczne Wystawianie:lol:
nr1
nr 2

nr 3

tak, wiem...za duzo zdjec sie naogladalam:p

Posted

I odkryłyście nowa konkurencję! Wystawianie sychroniczne jako jedna z konkurencji finałowych :eviltong:!

Dorcik - bardzo fajnie, że byłaś na ringu! Życzliwa, uśmiechnięta twarz bardzo pomogła :lol:!

Posted

Gazuś napisał(a):
Tolutkowa, niestety ja miałam psa pokazującego się nie lepiej - Doc + deszcz = szmatka na ringu :( :(

aga616 napisał(a):
no właśnie - taka pogoda to też idealne warunki dla mojego Raptusa - im większy upał tym lepiej :pw taki deszcz i chłód nic mu się kompletnie nie chce:shake::diabloti:

Heh, mojemu się zawsze chce, a moje chcenie jest odwrotnie proporcjonalne do jego;-) bo czasem już brak sił; bardzo bym chciała żeby się raz połozył na wystawie:-) usiąsć mu się zdarza;
a jeśli mowa o szmatce, to wygląd Bazyla na ringu pozostawię bez komentarza:eek2:

Posted

witam

wreszcie odpoczełam po wystawie i choć dawno nie odzywałam się tutaj ponieważ przez ostatnie 1,5 roku jestem bardziej spanielowa niz goldenowa to pragne goraco podziekować FISZOWEJ za doprowadzenie mojej małej Bojki do BISa Baby:multi:
wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję

www.kaprys.vel.pl

Posted

dorcik_wk napisał(a):
Pszem bardzo :-)
Zawsze do usług hi hi hi :eviltong:

Ja tez baaaardzo dziekuje, przy Tobie i OdTrutkowej swietnie sie wystawia
i szczescie przynosicie :lol:
A cieszylam sie wariacko, bo w sobote u Wegra Vanta przerznela, tzn. byla 2/2 a tu 1/4 :multi: