Wiza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ale w Chorzowie będziesz nie? :lol: noo zapewne Buffy zgarnie 1 lokate :D |Może byśmy sie spotkały na wystawie w Chorzowie? Fajnie by było :D Quote
Adsum Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bedzie mi bardzo milo spotkac Wize i jej pania!:multi: a Buffy jest poza konkurencja - lysa jak grzywek!:p Quote
Wiza Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 noo Kiarcia też jest łysa, wszystko na niej widać jak na dłoni :lol: No to do zobaczenia w chorzowie, wyśle Ci PW Quote
Wiza Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Wlaśnie wróciłam z wystawy. Kiara - bardzo dobra, 4 lokata na 6, 1 była Buffy a w psach mł Esto. Napisz opis: Dibrej wielkości, w b. dobrych proporcjach suka. Umiarkowany kościec.B dobra górna linia, b. dobre kątowanie tylnich kończyn.Przednie nieco strome kątowanie.Słabo jeszcze związana (tu jakieś 2 słowa co nie wiem co tu pisze XD) B ładny wyraz głowy, ładne oczy.Wolałbym lepiej wysklepione czoło. Ruch adekwatny do budowy b łądnie prezentowana. A ja cykałam sie zagadać do Magdy ehhh ten mój strach :lol: Quote
ola_leon Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 zwyciezcom gratulujemy, a szczególnie Magdzie :) a można prosić o pełne wyniki z Chorzowa? Quote
Tolutkowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ola_leon napisał(a):zwyciezcom gratulujemy, a szczególnie Magdzie :) a można prosić o pełne wyniki z Chorzowa? Nie byliśmy, ale ludzie doniosły ;), że BOBa wziął Tabzir z Zagłębia .... Magda GRATULACJE! Nie za Tabzira oczywiście, ale za zwycięstwa Twoich futrzaków! Quote
Adsum Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzieki wszystkim za mile slowa:lol:... Byla ladna pogoda, nie bylo daleko, Frey doprowadzal mnie do oslabienia i opadu rak, jego coreczka nie byla gorsza od rodzica...Maja tak podobny glos, ze Frey kilka razy dostal opr. zamiast swojej corci za darcie japiszczy...:p A Ernesto chyba polubil wystawy;) Quote
s.bourignon Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Spóźnione gratulacje dla wszystkich "wystawiaczy" klubowych oraz tych chorzowskich. :multi: Niestety nie dałam rady odwiedzić tej klubówki, żałuję strrrrasznie. :roll: Czy jest gdzieś dostępny katalog przedwystawowy Wrocławia? No we wrocławiu wystawiać się będziemy jako WIZJA z Zagłębia :lol:! Quote
Wiza Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 O to super. O jezu, ale ja tam wyszłam na zdjęciu! O_O Dlaczego ja zawsze robie takie głupie miny? :lol: EDIT:Magda a jak w tych z chorzowa bedzie gdzieś Kiarek to moge sobie wstawić zdjęcie na strone? Quote
Adsum Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zdjecia do mnie! Obrobione!:p ja juz komputera nie chce ogladac:p Strona klubu uczynni sie za jakis czas niedlugi mam nadzieje;), adres ma sie juz opatrzyc. Zobaczymy co bedzie dalej:razz: Quote
Wiza Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Magda moge wziąść zdjęcie Kiary ze zdjęć z Chorzowa na moją strone? Quote
Adsum Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zawsze mozna wziac zdjecia. Tylko uszanowac podpis:) Hesowa - uwazaj! Ja Cie potrzymam za slowo!:diabloti: z ta strona... Quote
Recommended Posts