Ajrisz Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Jezeli to czarny - podpalany doberman, a dziewczyna to szatynka w dlugich wlosach, to ludzie z Czech. Zreszta, sam dobek jest znakiem rozpoznawczym. Nie widzialam jej na zywo, tylko na filmikach pokazowych z internetu. Bardzo fajnie sobie radzi. :wink: Quote
AniaP Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Jezeli to czarny - podpalany doberman, a dziewczyna to szatynka w dlugich wlosach, to ludzie z Czech. Tak, tak, to ta sama dziewczyna. :P Quote
refri Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 Witam :D Dodałam kilka zdjęć z pierwszych spacerów Artiego 8) . Zapraszam na stronę http://photos.yahoo.com/kpuczkowska Quote
AniaP Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Nio piękniś!!! :P :klacz: . Te jego miny i spojrzenia, przekrzywianie łepka i to spanie "na antenkę" :P :klacz: . Trochę jakbym naszą małą widziała kilka m-cy temu. Tylko, że ona jak tylko słyszała pisk lampy błyskowej, to ... nie mogła usiedzieć na miejscu i zdjęcia nie wychodziły takie ładne. :-? Quote
nice_girl Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Maluch jest po prostu rewelacyjny!! :D Widac, ze ciągle się zastanawia nad czym co by tu spsocić :wink: Quote
refri Posted July 13, 2004 Author Posted July 13, 2004 AniaP : nasz Arti tak sie przyzwyczaił do różnych dziwnych odgłosów że nic go nie rusza 8) np. odkurzacz atakuje i gryzie :roll: Widac, ze ciągle się zastanawia nad czym co by tu spsocić Dokładnie! :chainsaw: A jak w domu jest cicho to jest podejrzane, bo on na pewno coś psoci! :roll: Quote
nice_girl Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Jaka najbardziej luię takie małe rozbójniki :wink: Masz już rodowód z tej Ukrainy? :roll: Quote
AniaP Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Refri, ja w ogóle nie wiem czy Asti boi się jakichkolwiek odgłosów, dźwięków :-? (co mnie wcale nie martwi). Na suszarkę do włosów szczeka i kiedy położę ją na podłodze - zaczepia ją, trąca łapkami, atakuje szczekając. Żelazko, to też całe nieszczęście, muszę wtedy cały czas być w pokoju i mieć oczy dookoła głowy. Kiedy ostatnio prasowałam, mała w pewnym momencie tak podskoczyła do syczącego żelazka, które trzymałam w ręce, że wystraszyłam się, że poparzyła sobie pyszczek. :evil: Ona też się wystraszyła (chyba moim krzykiem), ale całe szczęście dotknęła pysiem tylko obudowy żelazka, a nie gorącej części. A o odkurzaczu, to już mi w ogóle nie wspominaj. Przecież przy Asti nie można spokojnie sprzątać :evil: tym potworem! Ona gryzie rury, łapię za włosie szczotki, staje łapami na odkurzaczu, atakuje i tak szczeka, że aż uszy puchną. :evil: Czasem wystarczy tylko otworzyć szafkę z rurami i odkurzaczem, a ona już łapie za którąś rurę, żeby ją stamtąd wyciągnąć. :P A odgłos lampy błyskowej? Ona tak charakterystycznie piszczy, a sheltusie mają dosyć wrażliwe uszka, że może jej ten dźwięk nie odpowiada? :x Nie wiem, ale wtedy właśnie zaczyna się w najlepsze wiercić, kręcić, biegać i nosić zabawki. :P I trudno jej wtedy pstryknąć ładne, wyraźne zdjęcie. W jakiejś książce czytałam, że szetlandy są wrażliwe na dźwięki i rzeczywiście. Przecież czasem nawet zwraca uwagę na odgłosy z tv. :P Quote
refri Posted July 13, 2004 Author Posted July 13, 2004 AniaP: Opisałaś dokładnie zachowanie naszego Artiego :evilbat: - suszarka, odkurzacz + metalowy wieszak na drewnianej podłodze. Czasami nawet szczeka na ruszającą się (od wiartu) firankę :roll: Ale TV jeszcze nie oglądał :wink: nice_girl: Masz już rodowód z tej Ukrainy? Jeszcze czekamy... :-? Quote
AniaP Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Refri, a co tam słychować u małego Artiego? :hand: Quote
orsini Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 wkleje moje dziecko, ma dopiero 2 tygodnie:))i mamusie a teraz coreczka: Quote
AniaP Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 :beerchug: Ło matko jakie maleństwo! :buzi: A mamuśka cudniasta! :klacz: Quote
sheltomaniak Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Ale śliczny dzidziuś - mały aniołek :lilangel: :iloveyou: Quote
Aisha Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Krysi, Mała jest śliczna!!!! I widzę, że pięknie się chowie:BIG: Bardzo nas to cieszy!!!! Pozdrowienia od cioci - Bonnie Quote
orsini Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Dzieki wszystkim:)))))))))) no mala jest tlusta:))ma to chyba po swojej mamie i panci:))))))))))i nie wiem jak stanie na nogi z takim bebzunem:)))))))))))) aniolek?:)))hmmm...CZORT nie aniolek!A jaka silna:)))))i jak protestuje jak jej sie cos ni epodoba:)))))))))))))))))))))))))))) ale jest kochana,zwlaszcza, ze to moj pierwszy szczeniak:)))))a do tego po ciezkim porodzie mamy, wiec po przejsciach:))))) Quote
orsini Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 a Bjuti na tym zdjeciu to teraz w weekend czyli po ciazy:)))a tam taka ciaza w sumie:)))))to i dlatego tak wyglada jakby w ogole szczeniat nie bylo:)) Quote
nice_girl Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Orsini, Piękny maluszek oraz jego matka :wink: Quote
orsini Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 dzieki...ciekawa jestem co z niej wyrosnie...zreszta to moj pierwszy szczeniak, pierwszy w ogole nie tylko szelti:)))i od wczoraj ma oczy otwarte:)))))fajne to jest:)))))tzn. tak obserwowac te zyjatka:))))) Quote
orsini Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 maly szelciak sobie rosnie:))te fotki juz sa troche stare...:))) i mamusia maluszka:))) Quote
Diana14 Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 orsini przecudny ten maluszek...słodziaszek po prostu.... całuski dla niego i dzielnej mamci ;) Quote
Diana14 Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Diana dzieki:))))przekaze:))))))) Nie dziękuj bo to prawda...niech się maleństwo zdrowo chowa... :lol: A ja proszę o więcej foteczek :grins: Quote
nice_girl Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Ojej mała(mały?) jest naprawdę śliczna,pewnie ma to po mamusi :D Jak ma na imię? :D Quote
orsini Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 caly czas Jesienna Róża:))))))suczka:)))niestety tylko jedna w miocie byla Quote
Recommended Posts