E.A.C Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wczoraj CAC na 19 psow w otwartej, i Res.CACIB u Mirolsava Zidara:multi: Szalejemy z ACE VENTURA ADEKATOS:bigcool: Trzymamy kciuki dzis za rodzenstwo !!! :laola: Quote
Adsum Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 E.A.C napisał(a):Wczoraj CAC na 19 psow w otwartej, i Res.CACIB u Mirolsava Zidara:multi: Szalejemy z ACE VENTURA ADEKATOS:bigcool: Trzymamy kciuki dzis za rodzenstwo !!! :laola: GRATULACJE!!!:lol::lol::lol: To chyba ta sama wystawa, na ktorej wystawiala sie moja "wspolwlasnosc" Molly - czyli Abba Słoneczne Rancho, ktora na wszystkie sposoby usilowala zwiac z ringu do swojego pana wlasciciela - od swojej pani wlascicielki:eviltong: Uparta mala zaraza:lol::lol::lol: Quote
E.A.C Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Adsum napisał(a):GRATULACJE!!!:lol::lol::lol: To chyba ta sama wystawa, na ktorej wystawiala sie moja "wspolwlasnosc" Molly - czyli Abba Słoneczne Rancho, ktora na wszystkie sposoby usilowala zwiac z ringu do swojego pana wlasciciela - od swojej pani wlascicielki:eviltong: Uparta mala zaraza:lol::lol::lol: Tak czasem bywa:lol:. W katalogu rzeczywiscie jest, ale ja nie widzialam osobiscie, :oops: Bylam chora :huh:. Jak tam ocene dostala? Quote
Recommended Posts