E.A.C Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jezu jaka tu cisza:crazyeye:!!! Dawno takiego spokoju tu nie bylo. Poznan dawno sie skonczyl i zadnych wynikow, nikt sie nie chwali :shake:.... MOZE BY KTOS COS NASKROBAL !!! Quote
Adsum Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Co dostala? Chyba na miedzynarodowce vp a na krajowce v chyba:lol: A Poznan? Zimno, smutno i krotko:eviltong: Ale ludzie fajni:lol: wyniki chcesz? Quote
Ania_Carmen Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 E.A.C gratulacje! :lol: Również proszę o wyniki z Poznania, bo moja wiedza kończy się na BOBie Ebra. Quote
Dominika i Porto Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 He he my fajni no co Ty ???? No to my 3 w pośredniaku łysi , wychudzeni i dostaliśmy chyba z litości :) i byliśmy z brazu baaaardzo zadowoleni. Przed nami Cezar Adekatos z nr 2 a 1.lokate Risky Roy.Za nami na 4.Vasco Sen Wiktorii. w stawce 10 sztuk . Quote
E.A.C Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Adsum napisał(a):Co dostala? Chyba na miedzynarodowce vp a na krajowce v chyba:lol: A Poznan? Zimno, smutno i krotko:eviltong: Ale ludzie fajni:lol: wyniki chcesz? Jak masz to bardzo poprosze :laugh2_2:. A zdjecia jakies moze? Albo juz o za duzo prosze :sadCyber: Quote
E.A.C Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Ania_Carmen napisał(a):E.A.C gratulacje! :lol: Również proszę o wyniki z Poznania, bo moja wiedza kończy się na BOBie Ebra. Bardzo dziekujemy Aniu :Dog_run: Quote
SimonK Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dominika i Porto napisał(a):No to my 3 w pośredniaku łysi , wychudzeni i dostaliśmy chyba z litości :) i byliśmy z brazu baaaardzo zadowoleni. Wy wychudzeni? Zarty jakies :eviltong: Naszego chudzielca na pewno nie przebiliscie :evil_lol: Z 4 lokaty jestesmy bardzo zadowoleni ;-) Tak w ogole - gratulacje brązu!! W ringu zawsze zapominam ;) Quote
Dominika i Porto Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Bo Wy nas nie widzieliście wcześniej :) dopiero teraz odbijamy , przeszliśmy na domowe jedzonko i zaczynamy nabierac masy . No może ja na wychudzoną nie wyglądam ha ha ha . ;)))) Dziekujemy bardzo :) i wzajemnie :) Quote
Recommended Posts