dorcik_wk Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kaya napisał(a):A kto będzie w Grudziądzu i Inowrocławiu? :D My będziemy w Grudziądzu: klasa otwarta - Amon - CZEK Słodka Harmonia, klasa użytkowa - "bezkonkurencyjny" Hardi - Buttery Milk MAYDAY oraz z nami (ze mną i Dorotą Maćkową) będzie klasa pośrednia - Leon Oli - Any Music Wind Of Change Arsace Białe Złoto :-) A z tego co wiem, to Trójmiasto zwartą grupą jedzie :-) Quote
dorcik_wk Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wyniki wczorajszego Grudziądza :-) psy szczeniaki: Neverland Bluebird Singing "In My Heart - I lok, WO, BIS Szczeniąt - III miejsce :-) psy młodzież: Any MusiC Wind Of Change Verdi Białe Złoto (Rodan) - I lok, dosk, Zw. Mł., NJwR, psy pośrednia: Any Music Wind Of Change Arsace Białe Złoto (Leon) - I lok, dosk., CWC, NDPwR psy otwarta: Ajaks Morski Lazur - I lok, dosk., CWC psy użytkowa: Buttery Milk Mayday - mój Hardi - I lok., dosk., CWC, BIS Użytków - II miejsce :multi: psy chsmpionów: Shogun Pasada - I lok., dosk., CWC W suczkach wiem, że: suczki młodzież: Tosca Butterfly z Karczewskich Szuwarów - I lok, dosk., Zw. Mł, suczki pośrednia: nie wiem :-) suczki otwarta: Bianka Znad Kaszubskiego Morza - Bafi - I lok., dosk., CWC suczki championów: Goldwina Litus - Opa - I lok., dosk., CWC, NDSwR, BOB, BOG Wszystkim serdecznie gratlulujemy :-) Quote
Recommended Posts