Martali Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ale Czarecki był przystrojony! :lol: Wygląda jak choinka! :loveu: Ślicznie.. Quote
rotek_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 BA! nawet ładniejszy od choinki:evil_lol: Quote
Martali Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hihi. Ładniejszy, wiadomo! :loveu: I widać, że szczęśliwy... ;) Quote
Ra_dunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Po świąteczne naj naj życzenia! Kochajęcego ... Czarusiu :) Ty już wiesz czego ;) A Weronisi naszej kochanej - zapału i wytrwałości w tym co robi! Serca, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń! Quote
mru Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ahahaa ale metamorfozy :eviltong: Czarusiu, w Nowym Roku samej miłości! :loveu: już nic złego Cię nie spotka, ubrali Cię już w łańcuchy choinkowe - co może być gorszego? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ściski noworoczne dla Weroniki :) Quote
orpha Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czrusiu w nowym roku zycze Ci Twojego własnego pana w Twoim własnym domku :loveu: Weroniu a Tobie zycze ,zeby kazdy psiak ktrego sie dotkniesz zmienial sie tak cudownie jak Czarus i rzecz jasna zanjdował domek Quote
Martali Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czarkowi w nowym Roku życzę.. wiecie czego mu życzę :loveu: Domku najlepszego na świecie! Pełnego miłości, przede wszystkim. A Weronice, żeby nadal robiła to co tak świetnie jej wychodzi. Żeby nadal ratowała psiakom życie, oraz (tego życzę wszystkim Wam!) żeby w 2009 roku było jak najmniej psich nieszczęść a jeszcze więcej radosnych, uratowanych mordek. Dobrego Nowego Roku! ;) Quote
Ra_dunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Super extra wypasionego domku stałego Czarusiu! Żeby jak najmniej było psiaków do adopcji a te które szukają tego domku szybko go znalazły! Quote
Weronia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='mru']ahahaa ale metamorfozy :eviltong: Czarusiu, w Nowym Roku samej miłości! :loveu: już nic złego Cię nie spotka, ubrali Cię już w łańcuchy choinkowe - co może być gorszego? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ściski noworoczne dla Weroniki :) To prawda, zachwycony przebierankami nie był :D Nic mu nie będzie, wie, że żeby być pięknym trzeba pocierpieć :eviltong: Ja też Wam życzę kochani mniej bezdomnych psów, szczęśliwości samych w Nowym Roku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czaruś się do życzeń dokłada :cool3: Quote
Ra_dunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A jak Czarecki zniósł sylwestrowe szaleństwa? ;) Mam nadzieję, że nie należy do grona psiaków panicznie bojących się noworocznych wystrzałów... Quote
Weronia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nie nie Radunia, nie boi się wystrzałów. Ogólnie mało jest rzeczy, których Czarula się boi :roll: :evil_lol: Po sylwestrze dobrze się czuł, kac mu nie dokuczał :eviltong::p Pozdrawia Was Czaruś, Elzunia niekoniecznie, bo ma pełne ręce (paszcze) roboty :lol: :D Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kochana mordeczka :loveu: A Elzunia to chyba jakieś świąteczne pyszności wcina ;) Quote
rotek_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czatrecki najwyraźniej zrezygnował z jedzonka na rzecz dobrej figury w obiektywie ;) Quote
Weronia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czaruś zjadł już!! :) Dlatego się ogląda. Ja myslałam, że Elza je szybko.. ale to w jakim tempie robi to Czaruś... zawrotna szybkość. Czaruś ma u mnie duży minus. Jest bardzo niemiły dla psów innych. Nie wiem czy to kwestia obrony Elzy.. ale jakbym nie pilnowała, mogłoby być różnie:shake: Quote
Ra_dunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Czyli jednak psów nie lubi... nasz mały macho :evil_lol: Quote
Charly Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Czaruchna Czaruchna. Dobrze ze DT takie wyrozumiałe:loveu::multi: Quote
Ra_dunia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dobrze, że w DT jest sunieczka a nie inny psiak ;) bo by się wyrozumiałość mogła skończyć :razz: Quote
Weronia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wycieramy łapki po spacerku:) Czy Waszym zwierzakom też tak łapy marzną podczas spaceru?? Quote
Ra_dunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 marznąć to nie marzną :) Ale przejście przez ulicę posypaną solą... to po prostu tragedia :( Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hasiorkom nie marzna , Czortowi tez nie , ale Secia :roll: - tragedia , spacer teraz z nia to szybkie siusiu i koopka a i tak ja odrazu skurcze w łapki łapia Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jejku, jaka się cisza u Czareckiego zrobiła :crazyeye: Dalej mały, nie obijać się u Weronii tylko dalej na pierwszą :razz: Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 własnie własnie Czarecki , nie chowaj sie po kątach Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Czarecki tu rządzi dziewczyny :) Ostatnio mi się czegoś najadł (może na dworze) i problemy żołądkowe miał :( ale już wszystko ok. Quote
Recommended Posts