Charly Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 szczęściarz Czarus:) co to w ogole się dzieje na dogo. ruch taki jak nie wiem. a juz po północy:lol: Quote
Weronia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No i Wandzia wygrała karmę :) Dzięki Wam :loveu: Quote
Weronia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wątek adopcyjny szczeniaków z Przyborówka i ze Swarzędza !!! PSIAKI PROSZĄ CHOĆBY O DT !!! SZCZENIACZKI z Przyborówka i Swarzędza proszą o DT, DS !!!! Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Super, że Przyborówko wygrało! Czarusiu kochany Ty to już chyba zupełnie się zasiedziałeś u Weroni ;) Quote
Weronia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 zasiedział się, zasiedział.. zaraz zobaczycie jak bardzo... wkleję nowe zdjęcia z dnia dzisiejszego :loveu: Quote
Weronia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czaruś kanapowy: Czaruś kanapowy 2 Czaruś kanapowy 3 Czaruś kanapowy 4 Co ten burek robi na mojej kanapie ?! No dobra, wybaczam mu ;) jeszcze Czaruś kocykowy... ....i poduszkowy Quote
Charly Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Sliczny kochany Czareczek i kochana jamniczka z bródką:loveu: on ma zawsze szelki ubrane? mój psiak zaraz po spacerze przylazi zeby mu sciągnąc, bo nie lubi:lol: Quote
Ra_dunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ależ z niego piękny kanapowiec się zrobił! Cudowny przystojniak :loveu: Quote
Weronia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Charly napisał(a):Sliczny kochany Czareczek i kochana jamniczka z bródką:loveu: on ma zawsze szelki ubrane? mój psiak zaraz po spacerze przylazi zeby mu sciągnąc, bo nie lubi:lol: noo, kochane psiaczki:) Nie, nie zawsze nosi szeleczki. Ale czasem mu po spacerze nie zdejmę, ale mu to jakoś nie przeszkadza zbytnio :) Quote
Charly Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 jamnisia wygląda na bardzo kochaną i grzeczną. a czaruchna jest taki słodki,ze nie idzie patrzec na te zdjecia:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ależ właśnie można się na niego patrzeć i patrzeć i patrzeć taki jest słodziasty :loveu: Quote
Weronia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Charly napisał(a):a jak tam ten grzyb malego? aa, Charly:shake: nic mi nie mów:/ Muszę isc z nim do weta.. skończył się imaverol, a Czarek zaczął się znów drapać i rozdrapywać:/ On chyba będzie miał chorą skórę już do końca:/ Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Biedaczek :( Takie leczenie jest długotrwałe... Quote
rotek_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 szkoda ze tak piękny pies oprócz ślepoty ma chora skórę.... ale widać ze Weronia dba o synka:loveu: ze zdjęć raczej ciężko wywnioskować ze coś mu jest Quote
Charly Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 o jejku. jak mi cos wpadnie na jakis bazarek ( moze na swieta:evil_lol:) to cos wystawie na malucha Quote
Margolka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Czaruś, buty wyczysciłeś?:evil_lol::diabloti: Jutro mikołajki:loveu: Quote
Ra_dunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Pierwsze Mikołajki od lat spędzone w domu... Quote
Charly Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 tymczasowym:cool3: Ale jakim cudownym:):multi: Quote
Weronia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witam fanów Czarusia :) Czaruś buty umył przed mikołajkami, ale i tak nic nie dostał :evil_lol: rotek, bo na zdjęciach nie widać tego- a czasem sobie rankę rozdrapie :( Charly, dzięki:loveu: Radunia, dokładnie- ale jak sobie pomyślę o wszystkich tych biedakach pozamykanych w swoich celach...:placz: Quote
Martali Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Miałam przyjemność poznać Czarka:loveu: Grzeczna i kochana z niego istotka. Pozdrawiam wspaniałeg psiaka i jego wspaniałą opiekunkę tymczasową. ;) Quote
Weronia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 "Wspaniała opiekunka" (jak to Martali napisała;) :eviltong:) pozdrawia wspaniałych Przyjaciół Czarusia :loveu: :eviltong: Czaruś właśnie siedzi u sąsiadów i kradnie popcorn :D :D :D jednym słowem- balanguje :loveu: Jutro idę z nim do weta, niech coś mi poradzi na to drapanie- najwyższy czas:shake: Jeśli ktoś ma zbędne rzeczy na bazarek, to się z Czarusiem bardzo ucieszymy.. Tymczasem proszę gorąco o pomoc... spadła jak grom z jasnego nieba i wiedziała gdzie uderzyć... jamniczki szorstkowłose są moją słabością :( I taka się sunia przytrafiła.. a ja jestem w kropce:( jak wiecie "zaczarusiowana"... Watek jamnisi w wielkiej potrzebie (inaczej schron poznański- niemiłe miejsce) : http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniczka-szorstkowlosa-slonka-w-wielkiej-potrzebie-pomoc-na-cito-poznan-126722/ Quote
Weronia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 gdzie są wszyscy ????? :crazyeye: :mad: Quote
Recommended Posts