Charly Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ra_dunia napisał(a):Czaruś jest na prawdę czarujący :loveu: i pomyśleć,że Weronia jednak na niego Brutus woła :eviltong: Weroniu, no wiesz...:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ponoć na to imię reaguje ;) To chyba lepiej, że mu w łebku nie mieszka :cool1: Quote
Charly Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Też tak mysle. Ja probowalam "wpaść"na imie mojego Filipka. Jest mały taki...Kajtek. wiec wolalam Kajtek, wolalam Pikus, wołalam Filipek:lol: i jescze inne.....i mały reaguje na każde jedno imie:evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 hahahaha - dobre - pies uniwersalny ;) Mój, choć od zawsze nosi jedno imię, najlepiej reaguje na dźwięk otwieranej lodówki :eviltong: Quote
jurmar98 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Co chcecie od Brutusa.Bardzo ładne imię jeśli chodzi o polszczyznę (gorzej z łacińskim znaczeniem).A i historycznie dobrze się kojarzy. Quote
orpha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 to cos jak z moim tymczasowym Czortem :evil_lol: , niby Czort go ochrzczono ale reaguje tylko na "Senior" , moze poprzednio miał imie podobnie brzmiące ???:cool3: Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ciotki, wołam Brutus, bo on od poczatku na to imię reagował.. Ale i tak jest Czaruś nasz.. dogomaniacki :loveu: Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!! GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA) każdy głos się liczy.. Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Forum o psach i kotach przepraszam za offa..:oops: głosujcie Ciotki... bo przegrywamy ;( Quote
Charly Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 niech się zwie jak chce, byle byl taki szczesliwy jaki jest teraz (mozna tez poniekąd zwrocic uwage na moj podpis:)) Quote
Charly Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dzięki. tak się boje ze nas goldeny przed celem (czyli 30 listopada) przegonią. Tez im zycze, ale p. Wanda...:placz: Quote
maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A jak się ma teraz Czaruś? Proszę go podrapać za uszkiem ode mnie:loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Czaruś - jak dobrze, że ty u Weronii... tak zimo teraz... Weroniu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mru Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Głosujcie na Przyborówko! :multi: [SIZE=2]a ja zapraszam fanów Czarusia na wątek Maksia, któremu zostało bardzo mało życia :placz: i który tak samo jak Czaruś patrzy smutno... [SIZE=4] http://www.dogomania.pl/forum/f28/umiera-zostaly-mu-tylko-2-3-miesiace-zycia-pilnie-nawet-platne-dt-maksik-125158/#post11264158 Quote
Charly Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Ja myslalam ze na Przyborówko, a nie na Przyborówek....:oops: Quote
mru Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hihi :oops: no o tym mówię! ale odwiedźcie też Maksia... :roll: :( Quote
Weronia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Charly, Przyborówko, nie Przyborówek.. Mru, zapisałam sobie watek.. biedny ten Maksiu. A tam gdzie jest ma dobrą opiekę zapewnioną??? To dla odmiany męczarnie Czarusia w wannie i mina: "tylko nie mycie:placz::( Ja wychodzę! :( " :eviltong: Quote
mru Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hihihi ale Czaruś niepocieszony :diabloti: za dobrze mu na co dzień :eviltong: tzn. Maksik opiekę ma tylko warunki schroniskowe... biedne oczywiście :( więc długo nie pociągnie a w ogóle i tak mu mało zostało jejku :( jak byłam u niego tydzień temu to na spacer iść nie chciał ale dziś słyszałam, że był :) i odżył na nim... więc to nie jest tak, że on tylko leży i umiera :(:shake: Quote
Charly Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ide zaraz na Twoj bazarek Mru:) A Czarecki niech Cie Weronia po stopach caluje a nie wydziwia:mad:, bo snieg juz spadl, to by mu w schronie tą gołą dupkę wypizdziło jak nie wiem, gdyby nie Ty:loveu: Ale oni (tzn. faceci) tak mają:shake:. Moj jak zdychal....oj jak zdychal....i sisial pod siebie i kupkal juz pod siebie....juz koniec byl bliski....a potem wsadzilam wolowine do garnca i nagle przylecial ochoczo podskakując:evil_lol: edit: tak patrze i mysle ze chyba by mu sie pedicu....ach wiecie obcinanie paznokci przydalo. czy on juz nie mial czasem, czy mi sie z kacprem teraz pomylilo? Quote
mru Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Charly napisał(a): Ale oni (tzn. faceci) tak mają:shake:. Moj jak zdychal....oj jak zdychal....i sisial pod siebie i kupkal juz pod siebie....juz koniec byl bliski....a potem wsadzilam wolowine do garnca i nagle przylecial ochoczo podskakując:evil_lol: ale TZ..? czy kto? hahahahaha ;) hihihi nie no, ale jesteś, Charly! co ona o Tobie, Filipku wygaduje.... :shake::evil_lol: Quote
Charly Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 no bo to prawda:evil_lol: Tzn. moze troche;) tylko podrasowalam. moze nie tak od razu przylecial...ale...prawie:oops::look3: hihi pedicure=pedikir:evil_lol: Quote
mru Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ej no :eviltong: miało być fonetycznie ;) from pwn: pedikiur, pedicure [wym. pedikiur, pedikiur] «zabieg polegający na obcinaniu i malowaniu paznokci u nóg, wycinaniu stwardniałego naskórka, usuwaniu odcisków itp.» Quote
Weronia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Charly napisał(a):A Czarecki niech Cie Weronia po stopach caluje a nie wydziwia:mad:, bo snieg juz spadl, to by mu w schronie tą gołą dupkę wypizdziło jak nie wiem, gdyby nie Ty:loveu: Ale oni (tzn. faceci) tak mają:shake:. Moj jak zdychal....oj jak zdychal....i sisial pod siebie i kupkal juz pod siebie....juz koniec byl bliski....a potem wsadzilam wolowine do garnca i nagle przylecial ochoczo podskakując:evil_lol: edit: tak patrze i mysle ze chyba by mu sie pedicu....ach wiecie obcinanie paznokci przydalo. czy on juz nie mial czasem, czy mi sie z kacprem teraz pomylilo? GDYBY NIE MY CHARLY!! gdyby nie my wszyscy byłby tam a nie tu :) Byłam wczoraj w Swarzędzu... smutno, oj bardzo smutno :( Nie gadaj, że jak żarcie poczuł to przybiegł :D dobre!! Nic mi nie mów na temat pazurków:placz: Nawet nie wiecie dziewczyny, jak ja tego nie lubię robić. A to dlatego, że moja jamnica dostaje ataku histerii za każdym razem, gdy widzi obcinaczkę:( a slabe ma serce(przyjmuje leki)- więc jak mam jej pazurki obciąć, to jestem chora. Ostatnio zatargałam ją do weta- już miała tak długie, że aż wstyd. Zawsze się boję, że mi zejdzie na zawał:( A z Czareckim jest problem podobny. Nie da sobie obciąć- a już Wam kiedyś pisałam co się dzieje, jak Czaruś się zorientuje, że jest w gabinecie..:shake: Więc jeśli chodzi o pazurki to dylematy mam straszne:shake: Quote
Weronia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mru napisał(a):ale TZ..? czy kto? hahahahaha ;) hihihi :evil_lol: haaahahahhahahahahahaaaa :D mru, ale z Ciebie jajcara :evil_lol: Quote
Recommended Posts