Charly Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Weronia napisał(a):Moja Elzunia tez już się nie bawi. Charly, jak to? i dogania tę kaczkę???:-o, nie no...próbuje...czasem wskoczy za kaczką, a potem jest wyraznie zdezorientowany (no bo jest slepy przeciez nie;) hehe)co to takiego mokrego i zimnego i płynie do brzegu i jęczy co by go wyciągać, bo jest za mały, żeby wyjsc:evil_lol::roll: Często jednak stoi na samej krawędzi brzegu i wyciąga szyje i je obserwuje. labedzie tez...Ale ostatnio labędz go pogonił i juz jest ostrożniejszy Też uwazam ze kolorwy kubraczek bylby lepszy. Jak tam kasowo stoimy, wiesz juz Weroniu? Quote
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzień dobry Czarusiu w piękny, słoneczny dzień :D Charly - dodaj w pierwszym poście, że są zdjęcia na str 145 ;) I usuń ten napis na początku :oops: przecież to wszystko dla Czarusia :loveu: Quote
Charly Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 dodaje. ale wpisu nie usune. To Twoje autorstwo:lol: Quote
Weronia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 kasowo wyszliśmy na zero. Wczoraj zapłaciłam za Czarka u weta i u niego mam czyste konto. Quote
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Weronia napisał(a):kasowo wyszliśmy na zero. Wczoraj zapłaciłam za Czarka u weta i u niego mam czyste konto. No to będziemy na plusie ;) Bo z książkowego bazarku wpłynie 57 PLN (jak dobrze policzyłam) Na razie czekam na wszystkie wpłaty i zrobię przelew zbiorczy :cool3: Quote
orpha Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dobry wieczór , kurde musze poczytac co tu u was , net mi sie obrazil i kilka dni mam wyciete z zyciorysu :roll: Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 orpha napisał(a):dobry wieczór , kurde musze poczytac co tu u was , net mi sie obrazil i kilka dni mam wyciete z zyciorysu :roll: No tak - kilka dni bez dogo to tragedia, a bez netu w ogóle to już prawie koniec świata :evil_lol: Dzień dobry Czarowny Czarusiu :loveu: wędruj szukać domku ;) Quote
Charly Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No wlasnie kochany Czarecki w gore w gore:multi: Quote
jurmar98 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Weroniu paczkę wysłałem dopiero dzisiaj.Wewnątrz pieniądze na kubraczek Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jurmar98 napisał(a):Weroniu paczkę wysłałem dopiero dzisiaj.Wewnątrz pieniądze na kubraczek No to zrobię wyznanie miłości ;) Kochany jesteś :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A co słychać u Czareckiego? Dzisiaj przeleję 57 PLN z bazarku :D Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Charly napisał(a): Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi: Super :) A obwieszcza jak się Czarucha czuje? Quote
Charly Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Ra_dunia napisał(a):No to zrobię wyznanie miłości ;) Kochany jesteś :loveu: sie podpisuje:loveu::multi: Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pieniążki na Czarusia przesłane :) 60 PLN do okrągłej sumki ;) Pieniądze zebrane dzięki: Agniecha82x :loveu: Yana :loveu: Iv_ :loveu: Agusiazet :loveu: Quote
Charly Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dzieki Raduniu za bazarek ( mnie też troche dzięki:evil_lol:) i cioteczkom licytującym Weronia obwieszcza, ze Czarus czuje się dobrze i zostanie oddany tylko do najlepszego domku. Wiec domku przychodz:lol: Quote
Charly Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Jak tam zdrówko Czareckiego? Grzyb zwalczony? Quote
Weronia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Donoszę, że Czarek czuje sie świetnie!! Dziękujemy jurmarowi i dziewczynom za bazarek oraz wsyztskim, którzy nie zapominają o Czarusiu :) Charly, kochana, ciężko stwierdzić, czy grzyb zwalczony. Polewamy regularnie lekarstwem, przyjmujemy witaminki.. Czaruś jaki łysawy był taki jest :eviltong: Wczoraj piesio miał cięzki dzień: spadł z łóżka, obił się strasznie pysiem o blat przy swoich skokach, kilkakrotnie, przy próbie wskoczenia na swoją szafkę spadł niefortunnie - jakiś pechowy dzień:/ Żal mi go było:-( Ale Czaruś niestrudzony nadal dzielnie wdrapuje się wszędzie merdając ogonem.:) Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-( Quote
Charly Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 no wiesz--nie musisz:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
Ra_dunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Weronia napisał(a): Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-( Dobra ;) skoro nalegasz :evil_lol: Charly - zmieniaj wątek, że mały ma dom u Weronii :evil_lol: A co do grzybka - to ponoć długo się leczy niestety. Słyszałam, że na zmiany skórne psów pomaga też ludzki Nizoral :roll: Quote
Recommended Posts