mru Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czarecki na imprezie :evil_lol: :Cool!: Quote
orpha Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czarus Weronia prosi zeby w góre , no to skaczemy :lol: Quote
Charly Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Izadorko droga- upraszamy się usilnie o plakaciki:loveu::multi: (dobranoc. idę spać) Quote
Isadora7 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Charly napisał(a):Izadorko droga- upraszamy się usilnie o plakaciki:loveu::multi: (dobranoc. idę spać) Słoneczko będą jutro, musze pewne rzeczy wykończyć w pracy na ciut nowszym programie Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak Isadora zrobi Czarkowi plakacik, to nam kapcie z nóg pospadają! Czarecki zasługuje na to co najlepsze :D Quote
Isadora7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ra_dunia napisał(a):Jak Isadora zrobi Czarkowi plakacik, to nam kapcie z nóg pospadają! Czarecki zasługuje na to co najlepsze :D Ja chyba wszystkimi plakacikami chałupę wyplakatuję, starczyłoby i na Pałac Kultury. Teraz patrze kiedy szefuś zniknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Ra_dunia napisał(a):Jak Isadora zrobi Czarkowi plakacik, to nam kapcie z nóg pospadają! Czarecki zasługuje na to co najlepsze :D no ba. będziemy rozwieszać:multi: Dzięki Izadoro- Czarus grzeje dupsko i grzeje u Weroni, byle za dlugo nie zagrzał, bo cięzko mu będzie zwijac manele:) A i Weroni pewnie też łatwo nie będzie Jejku jak ja się cieszę, że ten maluch nie w schronie. Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Przelew na psiaki Pani Romy z powodów technicznych poszedł dopiero teraz. W sumie puściłam 300 PLN :) 250 od Brutusa_L 32,50 spadku po Lolci od RM i resztę wyrównałam sama, coby ładną kwotę przesłać. Quote
Charly Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 :loveu::loveu::loveu: Jeszcze tylko Rybc!a. Dzis wieczorem będzie dostępna. To zapytam czy już poszlo. Czarus w górę po domek Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Koleżanki!! :( Pomóżcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10983133#post10983133 Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 wrrrrr nikt nie zagląda do Czarusia!! Quote
mru Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 i ja juz dziś tez byłam ze trzy razy ;) a teraz zakładam wątek jednej śnieżnej pannie edit: zapraszam na wątek Śnieżki! (klik w Śnieżkę!) Quote
rotek_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no przegięłyście:mad::evil_lol: teraz to ja nigdy tego nie nadrobię widzę ze jakiś DT, że u Weroni ale ktoś mógłby mi streści ostatnie tyg. na wątku małego? Quote
orpha Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 tez zaglądam , od wczoraj coprawda rzadziej bo tez ma goscia na DT i musze mu troche uwagi poswiecic zeby nie czuł sie u nas jako dodatek do reszty Quote
mru Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no więc było tak... ;) już normalnie nam Czarek z oczu ginął więc dziewczyny na ratunek pojechały :eviltong: miało być tak, że trafi na parę dni do Weroni a potem pojedzie do Basi do przytuliska jednak Weronia zatraciła się w staruszku i Czarek wylądował u niej na DT ;) i po imprezach sypia z nią w łóżku :loveu: Quote
Charly Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 rotek_ napisał(a):no przegięłyście:mad::evil_lol: teraz to ja nigdy tego nie nadrobię widzę ze jakiś DT, że u Weroni ale ktoś mógłby mi streści ostatnie tyg. na wątku małego? Je Rotek:multi::multi::multi: ja przeciez zrobilam wspanial sreszczenie na pierwszej stronie, troche mi sie tam samej cos poplątalo, wymazalam za duzo, ale ogolnie jest bardzo dobre:stop::watpliwy:....przecież... Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jeżeli cos jest źle (np telefony) to wołajcie. Kolory w oryginale nie sa takie jaskrawe tylko prawdziwe. link do pliku na hostingu: http://www.sendspace.pl/file/xPq8l3sX/ :p Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :) Isadoro :loveu: Co prawda Czaruś zostaje u Weroni aż do znalezienia domku stałego, ale ;) taki tekst może bardziej poruszyć ludzkie serca :cool3: Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Ra_dunia']:) Isadoro :loveu: Co prawda Czaruś zostaje u Weroni aż do znalezienia domku stałego, ale ;) taki tekst może bardziej poruszyć ludzkie serca :cool3: Wiem dlatego zostawiłam ten tekst. Na ogół przy takich ulotkach do wywieszania unikam długich tekstów. Tu jednak wyszłam z założenia, ze piesek jest trudny do adopcji. Może jak np w lecznicach się wywiesi to kogoś chwyci za serducho. Jpeg "kłamie" kolory zupełnie inaczej to wygląda w rzeczywistości czyli na tym pliku co na hostingu. Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 aaaaaaaaaaaaaa nie mam kolorowej drukarki :nerwy: Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 orpha napisał(a):aaaaaaaaaaaaaa nie mam kolorowej drukarki :nerwy: To wyjdzie ok też na czarnej. Tak zawsze robię te ulotki wiem że nie każdy ma kolorową. Aczkolwiek w przypadku Czarusia lepiej zeby te ulotki były widoczne i "waliły" po oczach. Quote
Charly Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 :multi::multi::multi:Dziękujemy kochana Izadoro:loveu::loveu::loveu: Dzieweczki teraz nic tylko drukowac i rozwieszac. Ja co prawda nie mam żadnej drukarki, ale w bibliotece miejskiej można druknąc;). Wspaniale:multi::multi: Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 drukne na czarno-białej trudno i darmo , moze zaznacze co nieco kolorowym jaskarawym markerem , zeby sie w oczy rzucalo. Heheh i juz mam zajecie dla młodziezy z kalsy mojego dziecka , wrecze im plakaty i niech wieszają. Quote
Recommended Posts