Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):

Ja jestem bardzo szczesliwa ze zostaje w domku. To juz teraz nie musi sie przyzwyczajac do zimna i spac przy otwartym oknie:evil_lol::loveu:

Basi jestem jak wszyscy tutaj szalenie i niewymiernie wdzieczna, bo jej propozycja otwarla schroniskowa bramę Czarusia...

ja to bym Czareckiego do łóżka wzięła najchętniej....:oops: :eviltong:

A Basia będzie teraz miała z tym agresorkiem!! a duży on jest??

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem. Basia sobie poradzi:) Jak zawsze zresztą:)

Uprzejmie obwieszczam decyzje pana Jacka vel Brutus_L, ze jesli Ewka nie potrzebuje kasy, to pieniądze idą na staruszkę Barbi. (Jest nowa na forum).

Posted

Charly napisał(a):
Baska tylko otrzymywala moje gg...Czarecki jedzie, czarecki nie jedzei, jednak jedzie, juz nie przyjedzie:oops::lol:

bo Czaruś szybko zmienia zdanie i jest niezdecydowany...:oops:

:eviltong:

Posted

Pięknie że Czarecki u Weroni :)
Charly - jak będzie wiadomo gdzie pieniążki przelać - to proszę o info :) Oczywiście w tytule przelewu napiszę, że to od Brutusa :D
Weronisiu - coś mi się wydaje, że ja te szeleczki jak Czaruś taki rzeczywiście mikrusi, to za duże na niego kupiłam :( Co sądzisz, żeby dać je Jumpowi a Czareckiemu Ty dobierzesz nowe a ja za nie zapłacę? Może malutkie będą zielone ;)

Posted

orpha napisał(a):
ja sobie zycze ten film o Czareckim , instrukcja podana ....bo normalnie strzele focha :eviltong:

orpha, daj mi trochę czasu.. moje umiejętności komputerowe są raczej znikome :eviltong: ale instrukcję widziałam i pamiętam. Przyjechała moja Mamcia i przywiozła nasz aparat, robi ładniejsze filmiki niż ten, który teraz pożyczyłam.
Na filmik proszę czekać cierpliwie:)
Fatalnie u mnie teraz z czasem, bo mam egzaminy:/ a wczoraj nie zdałam prawa jazdy:/ :placz:
Obiecuję, że Czarecki będzie obfocony i sfilmowany :evil_lol:

Radunia, jeśli te szeleczki pasują na Jumpera, to na Czareckiego na pewno nie będą dobre :D Jumperowi się przydadzą, a ja Czareckiemu kupię zielone.:)

Posted

Mnie się wydaje, ze większośc zdaje ale ja przy próbie nr 1

-przejechałam na czerwonym (fakt, ze byla to budowa i jakies postawione swiatelko:evil_lol: na srodku drogi i wszyscy przede mna jechali na czerwonym no to ja też ...:roll:)

próba Nr. 2

wjechalam w uliczke jednokierunkową:oops:

proba nr. 3: zdane:multi::multi:

Posted

Weronia napisał(a):
orpha, daj mi trochę czasu.. moje umiejętności komputerowe są raczej znikome :eviltong: ale instrukcję widziałam i pamiętam. Przyjechała moja Mamcia i przywiozła nasz aparat, robi ładniejsze filmiki niż ten, który teraz pożyczyłam.
Na filmik proszę czekać cierpliwie:)
Fatalnie u mnie teraz z czasem, bo mam egzaminy:/ a wczoraj nie zdałam prawa jazdy:/ :placz:
Obiecuję, że Czarecki będzie obfocony i sfilmowany :evil_lol:

Radunia, jeśli te szeleczki pasują na Jumpera, to na Czareckiego na pewno nie będą dobre :D Jumperowi się przydadzą, a ja Czareckiemu kupię zielone.:)

nooo dobrze jak tak , to bede cierpliwa ;)

Posted

hehe a ja tam sie wogole na kierowce nienadaje , wiec nawet nie próbuje , za nerwowa jestem i za niecierpliwa , takze dziekujcie mi ze po drogach wozem nie smigam :diabloti:

Posted

Ostateczne oswiadczyny w sprawie 300 zl pana Jacka:

najpierw mialy isc na Ewę (z mojego podpisu), ale dziewczyny powiedzialay ze Ewa potrzebuje domku nie pieniędzy. Potem byla Barbi staruszka. Rozmawialam z opiekunami na pw- tez nie jest konieczna kasa, tylko bardzo konieczny jest dom!

300 zl zostanie w takim razie przelane (250 z konta Ra-duni i 50 z konta Rybc!) na konto pani Romy i jej psow. zaraz podam wątek.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104

edit; dziewczynom wyslalam pw.
Bazarek Czarusia: Na razie Czarus nie potrzebuje wsparcia finansowego, więc bazarek idzie na Filifonke z ropomaciczem, która jest na DT u Hop!.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10959662#post10959662

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Super Weronisiu :) Tak mi się jakoś wydawało, że te 43 cm to za dużo było ;)

Prawkiem się nie przejmuj - większość nie zdaje za pierwszym razem (ja nie zdałam :diabloti:)

no coś Ty !! Radunia! przecie on ma tyle w klatce. nawet z 46cm...

No przejmuję się, bo lubię jezdzic bardzo.. i chcę mieć już to prawo.
Tak mi dobrze szło i na skrzyżowaniu głupotę zrobiłam:/ no bywa:shake:

Posted

[quote name='Charly']Ostateczne oswiadczyny w sprawie 300 zl pana Jacka:
300 zl zostanie w takim razie przelane (250 z konta Ra-duni i 50 z konta Rybc!) na konto pani Romy i jej psow. zaraz podam wątek.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104

edit; dziewczynom wyslalam pw.
Bazarek Czarusia: Na razie Czarus nie potrzebuje wsparcia finansowego, więc bazarek idzie na Filifonke z ropomaciczem, która jest na DT u Hop!.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10959662#post10959662

no i bardzo dobrze!:)
wszyscy sa zadowoleni?

Posted

Ra_dunia napisał(a):
RM też przelała pieniążki, które zostały po Loli. Czy je również przesłać na rzecz psów Pani Romy?

Czy możesz wysłać RM pw w tej sprawie. Moze ma jakas inna sugestie.
Dzięki

----------------------------------------------------------------

Ciekawe jak tam para zakochanych:loveu:

Posted

Sugestii nie ma ;) Byleby na na biedę poszło. A u Pani Romy wiele bied, więc przeleję pieniądze i od Brutusa_L i po Lolci na konto psiaków Pani Romy.

A jak się ma Czaruś?
A ode mnie właśnie Jumperek odjechał... buuuu.... jak smutno... Weroniu, nie dziwię się, że Czrusia zostawiłaś.