Margolka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Domek dla Czarusia na wczoraj potrzebny:razz: Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 gdzie się da offuję... POMOCY! proszę! Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT zostanie uśpiony! może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! proszę... dajmy mu szanse :-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487 Quote
Margolka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jeszcze trochę, a DT będą sprzedawane na czarnym rynku spod lady:-( Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 U Czarusia była tylko Weronia :( ja niestety nie... Co do informacji o domku - nadal cisza :( a noce coraz zimniejsze... Quote
Weronia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 UWAGA wiadomośc z ostatniej chwili!! Czaruś z boksu został przeniesiony do wykafelkowanego pomieszczenia w piwnicy. (To bardzo specyficzne miejsce) Jest teraz sam, izolowany. Powód przeniesienia: agresja w stosunku do innych psów ( ... :| ) Czerusia głowa dziwnie wygląda. Nie jestem pewna, czy nie ma nużycy. (nie jestem pewna- poobserwuję go). Dziewczyny- postarajmy się mu coś znaleźć.. na szybko(o ile się da) ;| Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 wszystko jasne. Pomocy!!! pomocy pomocy Kto moze mu dac DT on mial allegro. nie bardzo bylo zainteresowanie. zresztą znow trzeba by wyroznic. jesli ktos chce podarowac czarusiowi 20.50 za podwietlenie, pogrubienie i wyroznienie zgloscie się. I najwazniejsze jest DT- zeby zobaczyc co z nim jest naprawde. Czy jest agresja czy jej nie ma Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no właśnie. jak mowilas. jest slepy. obija sie o psiaki. psiaki go gryza. on sie odgryza. normalne. ale teraz sie nie odgryza, bo juz jest tam gdzie byc nie powinien. DT DT DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 pilne!!! podnosze kto może mu dac DT??? Kto ma miejsce? chociazby w dobrej ciepłej budzie, gdziekolwiek... Quote
kikou Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jejku nie pozwólcie uśpić Czarusia... myślę o nim już od jakiegoś czasu.... w czwartek zwalnia się jeden platny dt bo nasz piesek wrocławski znalazł ds..... może tam? ale czy by go dziewczyna przyjęła? Quote
dziadziowa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 tylko nie Czaruś- jeśli go uśpią to wyrzuty sumienie nie dadzą mi żyć!!! szukam, szukam ale nic nie znalazłam:placz::placz::placz: co robić??? Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Ja sama nie wierze, co tutaj piszę teraz: Basia0607 wezmie Czarunia- ma duzo psów, takze musimy szukac mu domu koniecznie. Najpierw Weronia postara się psa wyciągnąc i pójść do weta Jak zostanie wyciągniety beziemy potrzebowali kasy na leczenie. prawdopodobnie ma nużenca i co jeszcze się dowiemy. więc potrzeba chętnych na allegro cegielkowe na leczenie i cieplą budę u Basi Quote
mru Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jestem ! jestem, Czaruniu! cała drżę... czyli Basia wezmie Czarka na "bardzo" na razie? Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 dokładnie tak. i potrzebujemy jakies cieplej budy itd. ale najpierw oni musza go wydac Quote
mru Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 boże, to nadal drżę... będę o Tobie myślała uda się, zobaczysz! i budę się szybko skombinuje! Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ostatnio bylo juz tyle takich sytuacji i.....za pózno....czekam jutra i wiadomosci od Weroni.. Quote
mru Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 właśnie :-( musi się udać! było też parę sytuacji, w których się udało...:roll: jak można pomóc? (mapa dogo w ruch, pisaliśmy już może do ludzi stamtąd? adt/dt?) Quote
basia0607 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 To prawda , moge dać dt. dla Czarusia. On musi tylko wyjśc z tej celi śmierci. Idzie zima i potrzebuję dla niego ocieplanej budy. Mam już takiego ślepego staruszka. Myślalam , że u nas skończy żywota a on odmlodniał i ma się dobrze. W sprawie Czarusia napisala do mnie Charly i ja jej uleglam jako zadośćuczynienie za to że nie przyjelam od niej innego ślepka , ktory umarł w schronisku nie doczekawszy się pomocy . Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no tak:-(. Pyrtek umarł i przy tym jeszcze innym wypracował miejsce...Taki psi los. byle Czarus zdązyl teraz. Dzięku Basiu Quote
Charly Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Czarek musi wyjsc ze schronu. a potem będzie potrzebowal naszej pomocy Quote
basia0607 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gorący będzie ten dzisiejszy dzień ! Weronia ma szczególne zadanie, ale czy nie stanie przed murem bezdusznosci ? Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Weronia - jak to agresywny? Przecież on nigdy nie wykazywał agresji! To ten drugi piesek z boksu był agresywny - nie Czarek! Boję się, że mogłam Czarkowi zaszkodzić chęcią leczenia :( To wtedy nagle okazało się, że Czarek jest agresywny... Co do leczenia - oczywiście pomogę. Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Proszę o bardziej dramatyczny banerek... i podnoszę. Quote
Recommended Posts