Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA
wiadomośc z ostatniej chwili!!
Czaruś z boksu został przeniesiony do wykafelkowanego pomieszczenia w piwnicy.
(To bardzo specyficzne miejsce)
Jest teraz sam, izolowany.
Powód przeniesienia: agresja w stosunku do innych psów ( ... :| )
Czerusia głowa dziwnie wygląda. Nie jestem pewna, czy nie ma nużycy. (nie jestem pewna- poobserwuję go).

Dziewczyny- postarajmy się mu coś znaleźć.. na szybko(o ile się da) ;|

Posted

wszystko jasne. Pomocy!!! pomocy pomocy

Kto moze mu dac DT

on mial allegro. nie bardzo bylo zainteresowanie. zresztą znow trzeba by wyroznic. jesli ktos chce podarowac czarusiowi 20.50 za podwietlenie, pogrubienie i wyroznienie zgloscie się.

I najwazniejsze jest DT- zeby zobaczyc co z nim jest naprawde. Czy jest agresja czy jej nie ma

Posted

no właśnie. jak mowilas. jest slepy. obija sie o psiaki. psiaki go gryza. on sie odgryza. normalne. ale teraz sie nie odgryza, bo juz jest tam gdzie byc nie powinien.

DT DT DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jejku nie pozwólcie uśpić Czarusia...

myślę o nim już od jakiegoś czasu....
w czwartek zwalnia się jeden platny dt bo nasz piesek wrocławski znalazł ds..... może tam? ale czy by go dziewczyna przyjęła?

Posted

Ja sama nie wierze, co tutaj piszę teraz: Basia0607 wezmie Czarunia- ma duzo psów, takze musimy szukac mu domu koniecznie.

Najpierw Weronia postara się psa wyciągnąc i pójść do weta

Jak zostanie wyciągniety beziemy potrzebowali kasy na leczenie. prawdopodobnie ma nużenca i co jeszcze się dowiemy.

więc potrzeba chętnych na allegro cegielkowe na leczenie i cieplą budę u Basi

Posted

właśnie :-(

musi się udać! było też parę sytuacji, w których się udało...:roll:

jak można pomóc?
(mapa dogo w ruch, pisaliśmy już może do ludzi stamtąd? adt/dt?)

Posted

To prawda , moge dać dt. dla Czarusia. On musi tylko wyjśc z tej celi śmierci. Idzie zima i potrzebuję dla niego ocieplanej budy.
Mam już takiego ślepego staruszka. Myślalam , że u nas skończy żywota a on odmlodniał i ma się dobrze.
W sprawie Czarusia napisala do mnie Charly i ja jej uleglam jako zadośćuczynienie za to że nie przyjelam od niej innego ślepka , ktory umarł w schronisku nie doczekawszy się pomocy .

Posted

Weronia - jak to agresywny? Przecież on nigdy nie wykazywał agresji! To ten drugi piesek z boksu był agresywny - nie Czarek!
Boję się, że mogłam Czarkowi zaszkodzić chęcią leczenia :( To wtedy nagle okazało się, że Czarek jest agresywny...
Co do leczenia - oczywiście pomogę.