Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']dzieki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(wiem wiem, to bylo na Raduni posta - ale daj mi sie pocieszyc :cool3:)

cóz..zrządzenie losu:cool3::loveu:

Posted

Bo Charly zajeta Lolsonem i szukaniem domku dla obu psiakow na gg - jak dla mnie to Charly moze wcale nie wchodzic na watek a potem wrocic z wiesciami ze ma domek dla Obu psiakow:cool3:;):lol:

Posted

Będzie dobrze :) Xantuś staruszek niedowidzący znalazł domek :loveu:, Dziadunio z Orzechowców bez łapki, przygłuchy i ślepy znalazł domek:loveu:, Lisek bez łapki znalazł domek:loveu:, Agusek z mojego banerka starszy ze słabym wzrokiem i bez 7 ząbków też już prawie w nowym domku:loveu:...
NO TO TERAZ CZAS NA CZARECKEGO!!!!! :multi:

Posted

Kurcze - Charly... właśnie widziałam, ale już sie na szczęście znalazł, prawda?
Czaruś jest taki mini, że się na pewno nie wyrwie - ale to daje nauczkę, że po pierwsze - przyszli właściciele dostaną go w puszorkach a po drugie, będzie miał dołączoną adresówkę i od razu wpiszemy na niej nr tel. Już ja to dopilnuję...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Kurcze - Charly... właśnie widziałam, ale już sie na szczęście znalazł, prawda?
Czaruś jest taki mini, że się na pewno nie wyrwie - ale to daje nauczkę, że po pierwsze - przyszli właściciele dostaną go w puszorkach a po drugie, będzie miał dołączoną adresówkę i od razu wpiszemy na niej nr tel. Już ja to dopilnuję...

Xantus jest wielkosci Czarusia chyba. no troche wiekszy....i chudziutki. do tego stary, przyslepy przygłuchy i jak sie okazalo smiertelnie chory.......

nie wiemy jeszcze czy to on. Angie pojedzie tam w przerwie i sprawdzi

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Xantuś jest większy od Czarusia :) Czaruś jest tak do połowy łydki :)
A historia z Xantusiem dziwna... 3mam kciuki, żeby na Paluchu to był on...

taki maly jest Czarek? to jak moj Filip. ło matko, ale tyci tyci. wyglada wiekszy na zdjeciach. maluszek kochany

Posted

:cool1: Radunia- a Ty jaka wysoka jestes, jesli mozna spytac?

chociaz bez sensu pytanie. Zeby odleglosc od ziemi do lydki byla znacząco wieksza Radunia musialaby miec ponad 2 metry;)

Posted

Ja jestem "małaczarnakompaktówka" jak określa to mój przyjaciel ;) znaczy się wzrost mam niewielki :)
A Czaruś to takie małe cuś.
Musiałabym mu zdjęcia przy ludziu zrobić....

Posted

kkuuurcze a mowia ze Czarus jest niewidomy :cool1: , jakos sie zasugerowalam zdjeciem na budzie , bo tam wyglada na brazowego i nic mi jakos nie zaswitalo ze na ym drugim zdjeciu co z budy chyba wyglada jest czarny , znaczy pzez chwile mi cos przemknelo tylko w odwrotna strone , ze to zdjecie z buda jest jakos tak specjalnie zrobione :cool1: