Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]aktualne zdjęcie[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Wielkie dzięki dla Ra-duni za uporządkowanie pierwszej strony:)(poniżej)[/FONT]
[FONT=Arial]-------------------------------------------------------------------------------------------------------nowy banerek Czarusia[/FONT]

[FONT=Arial]Witaj przechodniu… zostań ze mną na chwilę… Opowiem Ci pewną historię. [/FONT]

[FONT=Arial]Historie o psie, który widzi sercem.[/FONT]

[FONT=Arial]Mam na imię Czarek.[/FONT]
[FONT=Arial]Kiedyś byłem malutkim szczeniaczkiem, ale podrosłem i chyba zrobiłem coś strasznie złego, bo mój Pan, gdy miałem 2 lata wtrącił mnie do więzienia. [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Powiedział, że jestem brzydki i że już mnie nie chce. Ludzie to więzienie dla psów nazywają schroniskiem. [/FONT]
[FONT=Arial]Byłem coraz starszy. Moja sierść stała się rzadka, straciłem wzrok. Mogłem tylko nasłuchiwać kroków i nieśmiało machać ogonkiem z nadzieją, że mnie ktoś dostrzeże.[/FONT]

[FONT=Arial]Tak minęło 10 lat. [/FONT]
[FONT=Arial]10 lat samotności, opuszczenia, beznadziei.[/FONT]
[FONT=Arial]Pewnego dnia mój boks zaczęły odwiedzać dziwne osoby. Zaczęły mnie głaskać, tulić i obiecywać, że zrobią wszystko, żeby wyrwać mnie z tego koszmaru… Wiedziałem, że to moja jedyna szansa…, że nadchodząca zima, może być moją ostatnią…, że mrozy mogą mnie zabić…, więc tańczyłem na odgłos ich kroków, wyczekiwałem każdego ich przyjścia.[/FONT]

[FONT=Arial]Nagle stało się coś strasznego. Jakieś ręce zabrały mnie z boksu. Usłyszałem, że jestem agresywny i zamknięto mnie w piwnicy. To było okropne. Myślałem, że to już koniec. Przecież w tej piwnicy już mnie nikt nie znajdzie. Bałem się, że to koniec mej wędrówki.[/FONT]
[FONT=Arial]I znowu ręce uniosły mnie w nieznane. Poczułem jednak, że nie niosą mnie na śmierć. Te ręce niosły mnie ku wolności! NIE ZAPOMNIANO O MNIE!!![/FONT]
[FONT=Arial]Pojechałem do domu Weroniki – to ona dostrzegła mnie jako pierwsza i postanowiła uratować.[/FONT]
[FONT=Arial]Miałem pobyć u niej chwileczkę, a potem jechać do przytuliska. Już były zebrane fundusze na ocieplaną budę dla mnie, aż tu nagle – los wreszcie się do mnie uśmiechnął. [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Mogę zostać u Weroniki aż do czasu, gdy ktoś mnie pokocha i przyjmie pod swój dach i do swego serca…[/FONT]

[FONT=Arial]Może to właśnie Ty jesteś tym kimś…[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Czaruś obecnie przebywa w DT u Weronii, jest niesamowitym pieszczochem i pomimo spędzenia ponad 10 lat w schronisku wspaniale utrzymuje czystość w domu. Psiak wspaniale dogaduje się z sunią Weronii i nie wykazuje żadnej agresji.[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]Niestety Czarek ma świerzbowca i grzybicę, więc potrzebne są środki na jego leczenie.[/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Obecnie udało nam się zebrać: :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]50 PLN – od Fiks[/FONT]
[FONT=Arial]100 PLN – od Jurmar98[/FONT]

[FONT=Arial]Zdjęcia:[/FONT]
[FONT=Arial]W schronisku: 10, [/FONT]27, 48, 49
[FONT=Arial]Prison Break Czarka: 84[/FONT]
[FONT=Arial]Zdjęcia z DT: 91, 102, 107, 118, 127[/FONT], 136, 145

[FONT=Arial]Aktualne ogłoszenia Czarusia:[/FONT]

Piosenka dla niewidomego pieska:(
YouTube - Phil Collins - Against All Odds

Banerek ślepego Czarusia- Prosze pobierzcie banerek:)

nowy banerek

Kontakt w sprawie adopcji, domu tymczasowego lub stałego:

tel: (0) 511-819-130
gg: 9713846
te: (0) 785 132 983
gg: 8820431

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
smutna piesia szuka domu a ja mysle ze mozna szukac fajnego imienia.

propozycje poprosze:)

a ja myślałam, że Ślepek go nazwałaś :)
To nie ostateczne imię??

Charly, Ty musisz go nazwać:)

P.S. W schronisku ma imie- nie pamiętam jakie. Bo w Swarzędzu psy maja imiona, nie numery.

Posted

hm..nie mam pomyslu...pomóżcie trochę

ps. ja mam takie pomysly jak malenki, aniolek, sloneczko itd...ale to raczej malo promocyjne jest;). nie innego mi nei przychodzi do glowy jak na niego patrze.

Posted

1.klikasz prawa strona myszki na banerek i wybierasz opcje kopiuj.
2.potem wchodzis w panel uzytkownika i tam w podpis (po lewej stronie ekranu)
3. tam masz takie puste biale okienko. wchodzisz w nie myszka i znowu prawa strona klikasz i wybierasz opcje "wklej".
4. banerek sie pokazuje
5. niżej na stronie jest opcja "zatwierdz" lub " podglad". Wiec albo sobie podgladasz:cool3: Twoj podpis lub od razu zatwierdzasz.
6. Wsjo:multi: