morisowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KWL napisał(a):Mówiłem że po tej fotce to już zostanie "agresorem" :diabloti: na dogo siedzi, a na smsy nie odpisuje :mad: Następnym razem poszczuję cię Jazonkiem :diabloti: Quote
morisowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 straszenie Jazonem skutkuje -KWL od razu zadzwonił ;) dziś nie miałam czasu na spacer/czesanie Jazona, ale się pochwalę - miałam dwie adopcje i stąd ten brak czasu :eviltong: Leczenie zakończone wczoraj, pies jest gotowy do adopcji. Quote
KWL Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Już się zabieram za organizację allegro i ogłoszeń, dziś zaabsorbował mnie kompletnie mój tymczas - Czarnuszek. Quote
KWL Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 morisowa napisał(a):straszenie Jazonem skutkuje -KWL od razu zadzwonił ;) I bez straszenia bym do Ciebie zadzwonił (może chwilkę później) :-) Ale groźba popsucia stosunków z moim ulubieńcem i jego opiekunką była już nie do wytrzymania... Quote
morisowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Szczotkowanie Jazona odłożone jednak na niedzielę, wcześniej nie dam rady. Za to w niedzielę zrobię go na bóstwo :eviltong: ;) Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No to czekamy na foty pieknisia Oooo tak....CZEKAMY :loveu: Quote
Ziutka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):To juz dzis...:-P Łupsss :roll: i nie ma wieści :placz: mam nadzieje, że Jazonek nie pożarł cioci Morisowej :eek2: Quote
KWL Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Zapewne zyje skoro aktualnie (w sobotę) stosunki z Jazonem wyglądały tak: Piękny, fajny pies. Bardzo miły :-) Jest jeszcze młodziutki więc łatwo nawią zuje relacje i chce się bawić, bawić i bawić. I raczej jest inaczej niż pisałem wcześniej, nie ma kłopotów z facetami, trzeba tylko do niego mieć właściwe podejście i dać mu trochę czasu na akceptację. Obcy to dla niego zwsze nędzie obcy i tyle. Quote
KWL Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Zaraz zdradza :-). Przecież widać że ja go trzymam a on się stara ajak może wyrwać do ciebie, zęby mi pokazuje...:evil_lol: Quote
APSA Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zaczynam mieć wrażenie, że tu każdy każdego zdradza :lol: Morisowa, teraz to ja jestem zazdrosna! ;) Quote
Pluciarz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 KWL napisał(a):Zaraz zdradza :-). Przecież widać że ja go trzymam a on się stara ajak może wyrwać do ciebie, zęby mi pokazuje...:evil_lol: Dużaaaa nad-interpretacja ;). Jazonku widzi mi się, że masz zacnych opiekunów, a domek wierzę, że znajdziesz. Quote
morisowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Apsa, ale o co chodzi? ;) nadal zostało sporo kołtunów do wycięcia - może jednak skusisz się w weekend? wiem, że to lubisz :evil_lol: Quote
KWL Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Chyba nic z tego :-P narzędzia leżą na moim biurku więc pewnie w piątek dobiorę się do kudełków Jazona. Moze mnie nie zje :-P Quote
morisowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Apsa - wystarczy słowo, a jazonowe kudły poczekają na Ciebie! Kwl sam sobie psa nie wyprowadzi :diabloti: (no chyba, że znajdzie swój dowód i schronisko wyrazi zgodę na ten spacer) Quote
Recommended Posts