Pluciarz Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jazonek w rozkwicie, czyżby ogonek mu obrósł? Quote
morisowa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ta szansa na dom to już chyba nieaktualna :roll: z ogłoszeń na razie miałam jeden telefon - a do bloku i do dzieci to on się nada? bo on mi się podoba. tja... Quote
KWL Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Trochę mało tu pisałem ostatnio więc śpieszę nadrobić. Przez ostatnie tygodnie Jazonek bardzo się ze mną zaprzyjaźnił. Już od dawna nie jest nieufny. Wita mnie szaloną radością i kilka początkowych minut spaceru to szalona przylepa Jazon hopająca i domagająca się głasków na wszelkie możliwe sposoby. Potem też co jakiś czas sobie przypomina o zabawie, chociaż w miarę nienajgorzej spaceruje na smyczy. W stosunku do znanych sobie osób jest wylewny, przytulasty i straaasznie rozbawiony. Kilka przytulanek i wariactw z niedzieli :-) Quote
samoglow Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Baaaardzo grozny pies kaukaz! :loveu::crazyeye: Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 samoglow napisał(a):Baaaardzo grozny pies kaukaz! :loveu::crazyeye: Taaakkk :evil_lol: bardzo groźny :evil_lol: Piękny Jazonek :loveu: i ten jęzor :eviltong: Quote
Pluciarz Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 może komuś omdlewającego pieska z ostatniego zdjęcia??? Quote
morisowa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 a co tu taka cisza?? Jazonek nadal szuka domu... albo chcą go do bloku albo do kojca niech szczeka :roll: jeden fajny telefon miałam, to się na jednej rozmowie i tak skończyło :roll: Quote
morisowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jakby to najgłupiej napisać? :p wczoraj Jazon zagustował w Whisky i już prawie do raju trafił :eviltong: Quote
KWL Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Dawno już nie yłem na tak fajnym spacerku jak wczorajszy z Jazonkiem i Whisky. Czekam teraz tylko z niecierpliością na wieśći. Jazonek wczoraj prezentował się jak tylko mógł najlepiej. Quote
morisowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 odpowiedź była wczoraj, jak obiecano W sobotę Jazonek pojedzie do swego nowego domu. Domu, który zapowiada się rewelacyjnie :cool3: Quote
KWL Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Więc Jazonkowa autopromocja dała rezultaty :-) Aby do soboty, ani Jazonek ani ja się juz doczekac nie możemy. Już sobie wyobrażam jak się nasz mały kaukazik będzie cieszył :-) Quote
Ziutka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 morisowa napisał(a): W sobotę Jazonek pojedzie do swego nowego domu. Domu, który zapowiada się rewelacyjnie :cool3: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
morisowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 nooo dobra, to dodam jeszcze: :drink1: :multi::multi::multi: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cudnie :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Pluciarz Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bardzo się cieszę, że Jazonek znalazł domek:multi:. Quote
Recommended Posts